IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Карла Бруни стана на 53, а изглежда на 35

4 януари 2021 10 40

Тя е поредната звезда, която превърна 50-те години в новите 30

БГНЕС

Карла Бруни навърши 53 години на 23 декември. Тя е поредната звезда, редом с Дженифър Лопес, Хали Бери, Салма Хайек, Елизабет Хърли, Ел Макферсън, Дженифър Анистън и т. н., която доказва, че в света на богатите и известните 50-те години са новите 30.

Видно е – съпругата на експрезидента на Франция – Никола Саркози изглежда повече от блестящо за възрастта си. Карла е бивш супермодел от поколението на Синди Крауфорд и Клаудия Шифър. Освен това тя е майка на две деца и успешна певица, която има няколко албума зад гърба си като последния излезе тази година.

Карла е родена на 23 декември, 1967 г. в Торино, най-малкото от трите деца в семейство, изградило своето богатство в производството на гуми. Когато тя е на пет години, семейството ѝ се мести във Франция. Карла остава в страната, докато не отива в интернат в Швейцария, откъдето се връща като тийнейджър, за да учи в Париж.

На 19 години, амбициозната кралица на модния подиум се отказва от обучението си по изкуство и архитектура, за да продължи кариерата си като модел на пълен работен ден. Това нейно решение променя живота ѝ. Тя подписва договор с водеща модна агенция и скоро започва да работи с големи модни къщи и дизайнери като Christian Dior, Karl Lagerfeld, Chanel и Versace.

С кариерата си на модел Карла скоро разделя времето си между Ню Йорк, Лондон, Париж и Милано и излиза с поредица от високопоставени мъже, включително Мик Джагър, Ерик Клептън, и дори с Доналд Тръмп.

В края на 90-те тя е един от най-добре платените модели в света, като се счита, че е спечелила 7,5 милиона долара само през 1998 година. Успехът ѝ дава възможност да се обърне към първата си любов – музиката. По това време тя живее с френския философ Рафаел Ентховен, от когото ражда сина си – Аурелиан през 2001 г.

Година след раждането на детето тя издава дебютния си албум Quelqu'un m'a dit., който става хит във Франция.

Карла се разделя с Рафаел, музикалната ѝ кариера тръгва нагоре, а през есента на 2007 г. тя се среща с френския президент Никола Саркози на официално събиране. Двамата се женят на частна церемония в Елисейския дворец на 2 февруари 2008 г. А малко по-късно се ражда и дъщеря им Джулия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари