IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фенове критикуват Дженифър Анистън заради коледна украса

31 декември 2020 10 50

Един от орнаментите не се хареса на публиката

Снимка: БГНЕС

Дженифър Анистън е една от жените в Холивуд, които се радват на положителна слава и фенска любов. Рядко я виждаме да прави грешки, които да разстроят публиката, а съобщенията ѝ в социалните мрежи са насочени към подобряване качеството на живот, спасяване на планетата и равни права за всички, независимо от раса, пол, сексуална ориентация и финансово положение.

По време на пандемията екранната Рейчъл беше една от знаменитостите, които постоянно напомняха за носенето на маски и спазването на социална дистанция. Наскоро обаче всичко това беше забравено, тъй като Анистън направи грешка, която никой не очакваше от нея. Актрисата публикува орнамент от коледната си украса, който накара интернет пространството да се раздели на два отбора. Единият критикуваше Джен, а другият я защитаваше.

Спорът се роди заради дървена украса за елха, на която бяха изписани думите „Нашата първа пандемия 2020“. Критиците не намериха нищо смешно в публикацията, като нападнаха Анистън за лошото ѝ чувство за хумор и неуспешния ѝ опит за шега. Те посочиха, че милиони семейства по света са загубили близък заради разпространението на коронавируса, а много други са останали без работа или дом.

„Наздраве за първата ни пандемия, през която милиони хора умряха! Нека да я увековечим на коледен орнамент“, един потребител саркастично написа в Туитър. Друг пък попита Анистън защо тя отбелязва здравната криза като щастливо събитие. Нападките не спряха дотук. Част от хората заявиха, че поведението на звездата е точно това, което очакват от богатите хора, които по никакъв начин не са усетили удара на пандемията и затварянето на много бизнеси.

Имаше и хора, които се опитаха да защитят Анистън. Те извадиха на показ част от предишни нейни публикации, в които тя подкрепя малките бизнеси, насърчава хората да носят маски и се опитва да им вдъхва позитивизъм по време на изолацията. „Джен Анистън беше една от малкото знаменитости, които използваха платформата си, за да помолят хората да подкрепят малките бизнеси в цяла Америка по време на Бъдни вечер. И сега получава критики заради ЕДИН орнамент? Защо?“, пише един потребител. Друг допълва, че актрисата може би използва дървената фигурка, за да напомни на всеки колко бързо времената се променят.

През юни месец звездата публикува съобщение относно важността на носенето на маски. „Разбирам, че маските са неудобни. Но не мислите ли, че е по-добре от затварянето на бизнеси, загубата на работни места, изтощението на медицинските работници. Толкова много животи бяха взети от този вирус, защото не правим достатъчно“, написа Анистън под снимка, на която носи черна предпазна маска. Тя допълни, че вярва в хората и знае, че заедно ще постигнем победа срещу пандемията.

Дженифър завърши съобщението си с молба към всички да носят маски и да насърчават тези около тях да последват примера им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари