IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит показа многото си татуси

7 януари 2021 09 00

Звездата бе заловен на почивка с басиста на Red Hot Chili Peppers Майкъл Балзари

Снимка: БГНЕС

Не само Анджелина Джоли има любопитни татуировки. С такива се е сдобил и бившият ѝ съпруг – Брад Пит. 56-годишният актьор отлетя за островите Търкс и Кайкос с басиста на Red Hot Chili Peppers Майкъл Балзари, известен като Flea. Преди дни папараците заловиха дългогодишните приятели, докато се гмуркаха в Атлантическия океан.

Преди гмуркането Брад Пит показа впечатляващата си колекция от бодиарт – включително изображения на торнадо и надписи на санскрит. Някои от татуировките на звездата от „Имало едно време... в Холивуд“ се виждат за първи път.

Както отбелязват близки до звездата, наследниците на Пит са с майка си Анджелина Джоли в началото на новата година, така че той няма друг избор, освен да избяга в горещ курорт с близки приятели.

По време на лятното си примирие бившите съпрузи планираха да отпразнуват зимните празници заедно, но през есента отново се скараха заради бракоразводното производство. Анджи неочаквано поиска да смени съдията, което Брад възприе като отчаян опит на бившата му съпруга да забави неизбежната загуба.

Отношенията между двамата се развалиха и покрай авантюрата на Пит с модела Никол Потуралски.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари