IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Танцуващият милионер с празнична фотосесия с бебето

8 януари 2021 17 50

Показа лицето му за първи път и направи равносметка за 2020-а

Getty

Първа фотосесия с новородената си дъщеря направи Джанлука Ваки. Италианският бизнесмен, станал по-известен с прозвището си Танцуващия милионер, е на корицата на списание Hola. Там той и половинката му Шарън Фонсека показват за първи път лицето на бебето, с което се сдобиха в края на 2020 г.

„С голяма любов искаме да споделим историята на раждането на нашата дъщеря Блу Йерусалема. Много се радваме, че най-накрая я виждате“, написа щастливият татко. Той и приятелката му разказват пред изданието за първите им трепети като родители.

53-годишният Джанлука разкрива в Instagram, където качи няколко снимки от фотосесията, че детенцето му се е родило с цепнато небце – деформация, която се случва с едно на 700 бебета, но може да бъде отстранена.

„Имаме голям късмет, че разполагахме със страхотен екип от лекари и че след време те ще извършат операцията и по този начин ще помогнат на детето ни да живее нормален живот“, споделя двойката за дъщеричката им.

Пълна къща с живот вместо шумни купони – подаръкът му за Коледа

Милионерът е прочут из цял свят със шумните си партита и купони на своята яхта, на които той танцува до зори. Сега обаче този негов начин на живот отстъпва място на домошарството. След раждането на първото му дете, Ваки признава, че обожава да си стои вкъщи и се радва на малката Йерусалема и любимата си Шарън. Междувременно той продължава да заснема забавни видеа, с които да радва почитателите си в социалните мрежи.

„Преди месец получихме подаръка на живота си и за да го отпразнуваме просто искаме да затворим очите и да се докоснем до чистата душа на нашата принцеса. Обичам ви и двамата, вие сте причината да съм жив“, коментира Ваки, споделяйки трогателно видео, в което люлее бебето с приятелката си.

Наскоро половинката на Танцуващия милионер сподели как той прави първата ѝ прическа, като се пошегува, че детенцето ѝ вече има свой собствен фризьор.

Равносметката му за изминалата година – нищо не е същото

В специално видеообръщение, италианецът, по когото копнеят все още хиляди жени, споделя, че за него 2020-а не е била лека. По думите му, коронавирусът го е направил по-уязвим.

„Сега, за да не се превърне тази уязвимост в крехкост, е необходима устойчивост: устойчивостта е това, което реагира на травмата и я прави повод за ново раждане и регенерация“, коментира още той и сравнява живота по време на пандемия с перо, което се огъва наляво и надясно, но остава цяло.

„Погрижете се за себе си и другите: само тогава наистина нищо няма да бъде както преди“, завършва своеобразната равносметка на Джанлука Ваки. Кръстил дъщеря си Блу Йерусалема, той пожелава на своите фенове да бъдат благословени и обещава да ги забавлява със своите танцувални умения и вкус за хубава музика и стилни модни предложения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Селим ( преди 3 години )
По едно време се говореше, че фалирал
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 3 години )
Не разбирам защо го наричат така.... Човекът е милиардер!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар