IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Оливия Уайлд зарязала партньора си заради Хари Стайлс

15 януари 2021 17 50

Подробности за любовната авантюра между певеца и актрисата

Снимка: БГНЕС

Съвсем скоро стана ясно за любовната авантюра между Оливия Уайлд и Хари Стайлс. Появата им на сватбата на мениджъра на 26-годишния певец изненада мнозина. Той и 36-годишната актриса участват в общ филм сега и явно там е започнал и романът между тях.


Двамата се държаха за ръце, което ясно показваше, че между тях има нещо повече от приятелство. Няколко месеца по-рано стана ясно, че Оливия Уайлд се е разделила с режисьора Джейсън Съдейкис, а според запознати именно връзката ѝ с Хари Стайлс е причината за раздялата.

Оливия и Джейсън бяха заедно около седем години, но никога не станаха официално съпруг и съпруга. Те отглеждат две деца – 6-годишния син Отис и 4-годишната дъщеря Дейзи.

За раздялата им се заговори през ноември месец миналата година. Според източници на The Post по това време Уайлд е излизала със Стайлс вече от месец, което подлудявало Съдейкис.

„Оливия и Джейсън имаха проблеми като всяка друга двойка, но той все още я обича – той я обожава и това прави цялата ситуация много тъжна. Винаги се опитваше да спаси семейството“, каза източник от близкия кръг на бившата двойка пред изданието. По думите му, Джейсън разбрал за Хари и решил да проведе сериозен разговор с Оливия. Тя поискала да се разделят.

Стайлс и Уайлд се познават отдавна, отношенията им са се превърнали от приятелски в романтични на снимачната площадка на филма Don't Worry Darling, в който бившият член на One Direction замени Шая Лебьоф.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари