IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ема Робъртс сподели първа снимка на бебето

14 януари 2021 11 00

Снимката беше коментирана от много известни личности

Снимка: БГНЕС

Запознайте се с Роудс Робърт Хедлънд!

Във вторник Ема Робъртс сподели първа снимка на новороденото си момченце и стопли сърцата на феновете и приятелите си. Тя и малкият ѝ син са облечени в еднакви оранжеви тоалети, като актрисата е заложила на рокля, а бебето е увито в топло одеяло. „Благодаря ти 2020, че направи едно нещо както трябва“, написа Робъртс под снимката и допълни цялото име на бебето – Роудс Робърт Хедлънд.

Роклята на Ема е от Stella McCartney с оранжеви сандали на Andrea Wazen, а малкият ѝ син е облечен от марката Babe&Tess. Снимката веднага беше прихваната от известните приятели на Робъртс, които побързаха да оставят коментар под нея. Ашли Тисдейл, Тейлър Лаутнър, Били Лорд, Арън Пол, Лили Олдридж и други изпратиха своите поздравления към колежката си и ѝ пожелаха прекрасни и щастливи моменти с бебето.

Телевизионната водеща Стаси Шрьодер, която стана майка на момиченце преди седмица, похвали Робъртс за избора на име. „Много се радвам за теб!!! А името е 100 от 100! Поздравления“, написа тя. Към хубавите пожелания се присъедини и Рийз Уидърспун, както и Ашли Бенсън, която заяви, че вече е тотално влюбена в новото звездно дуо от майка и син.

Ема Робъртс посрещна първото си дете на 27 декември заедно с партньора си Гарет Хедлънд. Звездата прекара празниците, опитвайки се да свикне с новата си роля и процесът е преминал без никакви забележки. „Ема вече си е у дома и се справя чудесно. Тя е спокойна, щастлива и майчинството ѝ приляга“, казва източник пред E!News.

Според Entertainment Tonight, звездната двойка има домашни помощници, които ги учат как да се справят с бебето и им помагат в определени моменти. Ема и Гарет предпочитат да бъдат сами у дома и да не приемат гости, защото все още се притесняват от коронавируса и дали някой няма да зарази бебето. Робъртс и Хедлънд започнаха да се срещат през март 2019 година, след като тя развали втория си годеж с Еван Питърс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари