IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изгониха Брус Уилис от аптека, не носил маска

14 януари 2021 17 40

Актьорът се извини за своето „безразсъдно поведение“

Снимка: БГНЕС

Брус Уилис проговори, след като беше заснет да пазарува без маска в калифорнийска аптека преди няколко дни. Актьорът е бил изгонен от служителите, като след това заяви, че поведението му е било безразсъдно и се извинява на всички. „Бъдете здрави, пазете се и продължавайте да носите маски“, каза той пред списание People.

65-годишната звезда е трябвало да закупи стоки от първа необходимост, но е забравил маската си. Той е влязъл в аптеката, носейки синьо яке, тениска, дънки и шал около врата си. Служителите на дрогерията веднага го забелязали и го помолили да сложи предпазно средство на лицето си. Когато Уилис заявил, че не носи такова, е бил помолен да излезе, като той изпълнил молбата без да създава неприятности или да използва статута си на звезда.

Само няколко дни по-късно феновете в социалните медии го разкритикуваха, че си е позволил такова поведение и заявиха, че Уилис трябва да бъде пример за всички нас. Актьорът се превърна във водеща тема в Туитър, като част от потребителите му напомниха, че в Калифорния случаите на коронавирус са над 2 млн., като 930 хиляди от тях са само в Лос Анджелис.

В началото на пандемията съпругата на Брус Уилис, Ема Хеминг и двете им дъщери Мейбъл и Евелин се изолираха в Лос Анджелис, а той остана с бившата си жена Деми Мур и техните три дъщери – Румър, Скаут и Талюла. Семейството се затвори в дома си в Айдахо, като към тях се присъединиха и приятелите на момичетата. През юни двете семейства отпразнуваха рождения ден на Хеминг и споделиха снимки в социалните мрежи.

Малко по-рано Скаут Уилис разкри защо мащехата ѝ и двете ѝ полусестри са останали в Лос Анджелис. Оказва се, че Евелин се е набола на игла докато е играела в парка. Именно затова Ема е останала в Калифорния, за да изчака резултатите от прегледа, а Брус Уилис е заминал за Айдахо с надеждата съпругата му скоро да се присъедини към него. Няколко дни по-късно обаче властите въвеждат забрана за пътуване и така семейството остава разделено.

За щастие всички вече са заедно и успяват да преборят тежестта на изолацията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари