IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бети Уайт на 99: Бъдете позитивни, защото негативизмът състарява

15 януари 2021 10 50

Актрисата празнува рожден ден на 17 януари

Снимка: Getty

Едно от съкровищата на Холивуд съвсем скоро ще навърши 99 години.

Говорим за Бети Уайт, която ще отпразнува рождения си ден на 17 януари. С наближаването на големия ден, говорител на звездата споделя как тя смята да отбележи събитието по време на пандемия и изолация. Според представителя, актрисата е искала да направи голямо празненство, но пандемията е променила тези планове.

„Затова тя ще прекара един чудесен ден у дома, хранейки двете си патици, които идват да я посещават“, казва говорителят пред E!News. Тази година Бети няма да има възможност да поиграе покер с близките си приятелки, както го прави в продължение на десетилетия. Желанието, което най-вероятно има и тази година, е Робърт Редфорд да ѝ се обади, за да ѝ честити рождения ден. Когато навършваше 97 години, актрисата се пошегува, че това е единственият подарък, който би искала да получи.

И докато чакаме да видим дали желанието ѝ ще бъде изпълнено, можем само да се надяваме Райън Рейнолдс да измисли интересен начин, с който да почете рождения ден на колежката си. Двамата играят във филма The Proposal, където Уайт влиза в ролята на бабата на Рейнолдс. През годините актьорът многократно е говорил за живота на кино легендата и каква следа е оставила тя в Холивуд.

„По принцип не честитя рождения ден на бивши приятелки, но Бети е специална. Честит рожден ден на единствената Бети Уайт“, написа Рейнолдс през 2019-а. Година по-късно той и Сандра Бълок, която също играе в The Proposal направиха уникална изненада за Уайт. Съпругът на Блейк Лайвли публикува клип, в който той и колежката му пеят „Честит рожден ден“ в променен вариант.

Самата Бети Уайт говори за рождения си ден пред списание People и споделя съвети за това как винаги да намираме по-хубавата страна на живота. „Аз не гледам към негативната страна. Позитивната е много по-забавна“, казва тя пред изданието.

Бети Уайт е родена през 1922 година в Илинойс, като първата ѝ мечта е да стане горски рейнджър. По онова време обаче жените нямат право да практикуват подобна професия, но актрисата се сдобива с титлата „почетен рейнджър“, когато е на 88 години. Загубата за гората е печалба за Холивуд.

Уайт намира работа в радиото и телевизията, започвайки кариера, която се простира в осем десетилетия. Тя е носител на множество награди „Еми“ и е играла в някои от най-запомнящите се телевизионни проекти, включително The Mary Tyler Moore Show и The Golden Girls. През годините актрисата се превърна в пример за това как да живеем дълго и добре, превръщайки се в национално и холивудско съкровище. „Благословена съм с добро здраве. Затова навършването на 99 е същото като навършването на 98 години“, казва тя пред People. Това, което все още я държи бодра, е чувството ѝ за хумор.

„Никога не се взимайте насериозно. Може да лъжете другите, което аз не правя, но никога не трябва да лъжете себе си“

Въпреки че рожденият ѝ ден ще бъде скромен тази година, Уайт няма търпение да се види с приятелите и да занесе храна на своите животни. Актрисата е дългогодишен поддръжник на различни природозащитни организации като Monterey Bay Aquarium, Wildlife Learning Center и Actors and Others for Animals. Доближавайки се до 100-те години, Бети споделя простия си съвет за дълъг и щастлив живот.

„Отново е чувството за хумор. Просто гледайте от позитивната страна на живота и забравете за негативната. Тя взима твърде много от енергията ви“

Звездата се шегува, че трябва да благодари и на агента си, който постоянно ѝ дава задачи и роли, за да я поддържа жива и ангажирана.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари