IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зак Ефрон отново се мести. Свободен ли е все още?!

15 януари 2021 09 00

Звездата търси своя нов дом

БГНЕС

През 2020 г. Зак Ефрон направи сериозна стъпка в живота си – взе решението да се премести от Лос Анджелис и да заживее в Австралия. Няколко месеца след като звездата замени луксозното си имение с апартамент, той все още не е открил своя нов дом. Според източник на списание People, той все още разглежда имоти и скоро отново ще се премести.

Въпреки слуховете, че отново е свободен, изданието посочва, че Ефрон е прекарал Коледа и Нова година в компанията на Ванеса Валадарес. Това ни кара да мислим, че най-вероятно актьорът е изгладил противоречията с австралийския модел и нищо чудно двамата да заживеят заедно в най-скоро време.

През декември 2020 г. Зак е пуснал за продажба дома си в Лос Анджелис. Плановете му са да получи крупна сума, с която най-сетне да се установи в Австралия.

„Той обича Австралия и я смята за свой дом“, коментира източник на изданието, според който той няма намерение да се връща отново в Лос Анджелис.

За разочарование на фенките му, 33-годишният мъж, който е в кратка почивка от снимките на филма Gold, е забелязан с Ванеса на вечеря в Сидни. Според информация на папараците, двамата се държали за ръце. Няколко дни по-късно двойката е била на плаж, което доказва, че Зак все още е обвързан.

„Те не са сгодени, но изглеждат много щастливи“, казва близък до Зак и пояснява, че връзката му е доста сериозна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари