IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роб Шнайдер загуби майка си

15 януари 2021 15 00

„Горд съм да съм неин син“, написа той

БГНЕС

Роб Шнайдер с трогателен пост за майка си. Комедийният актьор сподели в Instagram, че тя е починала на 92 години, след като бил с нея на щастлива семейна вечеря.

Майката на холивудската звезда – Пилар Шнайдер, е оцеляла във Втората световна война във Филипините. По думите му, след като дълго време е живеела в немотия и не е имала с какво да се храни, тя цял живот се оплаквала от проблеми със стомаха.

57-годишният актьор качи в социалната мрежа една от последните си снимки със своята майка. Тя е от известен парк за пеперуди, в който я завел на разходка с инвалидната количка. До тях са две от внучетата ѝ – неговите дъщери.

Роб изтъква, че Пилар успяла да избяга в САЩ през 50-те и да завърши университета в Санто Томас. Дори придобила магистърска степен по литература в Калифорния. След като се пенсионирала като учителка, тя продължила да се интересува от това какво образование получава филипинската общност в страната на неограничените възможности.

Звездата от шоуто Saturday Night Live посочва, че баща му Марвин Шнайдер починал преди 39 години. Оттогава неговата майка все говорела, че някой ден те отново ще са заедно – на небето.

Пилар Шнайдер се появява на екран заедно със сина си в няколко филма. Това са Hot Chick, The Animal, Big Stan и Deuce Bigalow: Male Gigolo.

„Горд съм да съм неин син“, завършва публикацията на съкрушения Роб Шнайдер.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари