IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Тимбърлейк разкри името на второто си дете

19 януари 2021 14 40

Изпълнителят и съпругата му Джесика Бийл станаха отново родители през 2020 година

Снимка: БГНЕС

Тайната вече е разкрита! Джъстин Тимбърлейк най-накрая призна, че е станал баща за втори път, каквито бяха слуховете през изминалата година.

В неделя, 17 януари, Елън Дедженеръс сподели клип от предстоящото участие на изпълнителя, в който той говори за новия член на семейството си. Тимбърлейк и Джесика Бийл, които са женени от 2012 година, имат и 5-годишен син Сайлъс. Досега нито един от двамата родители не беше потвърдил новината за бебе, като слуховете бяха засилвани от изказвания на техни приятели или колеги.

Сега обаче всичко излиза наяве, като феновете ще научат и името на бебето. „Казва се Финиъс и е страхотен, много сладък и никой в къщата не спи“, казва Джъстин пред Елън. Изпълнителят добавя, че въпреки безсънните нощи, той и съпругата му са много щастливи от появата на сина им и са благодарни, че всичко с него е наред предвид безпрецедентните обстоятелства, в които се е родил.

Тимбърлейк се пошегува, че той и Джесика Бил почти не се виждат, защото единият се грижи за 5-годишният Сайлъс, а другият – за Финиъс. “Много е забавно, но по-скоро вече сме като треньори на два футболни отбора. Разбираме се кой какво да прави и в коя стая да отиде“. Засега по-големият син на двойката се радва да бъде по-голям брат и няма търпение да започне да си играе с бебето. „Двамата все още не може да се гонят, но ще видим какво ще стане в бъдеще“.

Това, което Сайлъс прави по време на карантината, е да играе тенис на конзолата си. През септември 2020 година Джесика Бил сподели снимка със съпруга си, казвайки че през последните месеци са малко по-заети от обикновено. Това накара феновете да повярват, че слуховете за второ бебе са истина, но досега нямаше потвърждение.

„Разбрахме, че постоянната грижа за деца не е много лесна“, заяви Тимбърлейк в интервю през 2020 година. Тогава той говори, че стоенето вкъщи по време на пандемия е добре дошло, но родителството е голямо предизвикателство за него. През 2018 година пък Джъстин признава, че би искал много деца, които да превърне в достойни хора.

Засега нито Джъстин, нито Джесика са споделили снимка на бебето Финиъс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари