IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Край на приказката: Бен Афлек и Ана де Армас се разделиха

19 януари 2021 17 50

Двамата бяха заедно почти година

Край на приказката: Бен Афлек и Ана де Армас се разделиха

Край на връзката между Бен Афлек и Ана де Армас!

По-малко от година, след като двамата започнаха да се срещат, пътищата им се разделят окончателно. „Всеки от тях се радва на живота си. Между двамата винаги ще има любов“, казва източник пред E!News. Новината за раздялата идва само 10 месеца, след като Бен и Ана започнаха да се срещат, след като се запознават на снимачната площадка на общия си филм Deep Water.

През март миналата година двойката замина за Куба, която е родната държава на Армас. Именно тогава започнаха слуховете, че между актьорите отношенията са повече от професионални и двамата постепенно започнаха да показват любовта си на публични места. Когато пандемията започна, Ана и Бен решиха да се изолират заедно, като постоянно бяха хващани от папараците на разходка из квартала.

„Бен и Ана изглеждат като влюбени тийнейджъри. Тя е много грижовна и изглежда, че на него това му харесва. Не могат да се наситят един на друг. След дни на постоянна изолация, те все още се смеят, усмихват се, прегръщат се и се целуват“, казва източник през март. През април вече всичко беше официално, след като Ана публикува снимки от 32-ия си рожден ден, който беше организиран от Афлек.

Месец по-късно двамата участваха в музикалното видео „Antes Que El Mundo Se Acabe“, в което споделиха няколко кадъра от рождения ден на Армас. Благодарение на актрисата, Афлек успя да се отърси от мрачния период, в който бе попаднал след развода си с Дженифър Гарнър. Според източници, тя му е помогнала да изтрезнее и да влезе отново в релси. Ана дори се запозна с трите деца на приятеля си – Вайълет, Серафина и Самюел.

През ноември двойката породи слухове за годеж, след като Ана беше забелязана с годежен пръстен. Тогава новината не беше потвърдена, а източник сподели, че актьорите са разделени за кратко заради професионалните си ангажименти. „Те нямат търпение отново да се видят. Много са щастливи заедно и не могат да стоят разделени за дълго време“.

Въпреки огромната любов, явно нещата не са вървели към годеж, а към раздяла. Само няколко часа, след като новината за прекратяване на отношенията между двамата, фигура на Ана е била намерена в боклука на Бен Афлек. Според People, става въпрос за картонена версия на актрисата, на която тя е легнала по корем и се усмихва широко. Списанието пише, че това е същата фигура, с която децата на Афлек са си играели през лятото.

И докато Бен явно се отървава от всички спомени за бившата си приятелка, то тя вече е готова за промяна. В социалните мрежи Армас публикува видео, в което говори за близката си приятелка Калудия Мума. Това, което привлече вниманието на феновете, е късата коса, която актрисата показа.

Според източник, именно Ана е била тази, която е сложила край на връзката. „Взаимоотношенията им бяха сложни. Ана не иска да се мести в Лос Анджелис, а Бен иска да бъде по-близо до децата си, които живеят там“, казва близък до двойката. Засега нито един от актьорите не е говорил публично за раздялата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари