IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новото кралско бебе – принцеса Юджийн ражда през февруари

22 януари 2021 08 40

Празнични камбани ще бият до няколко седмици

БГНЕС

Принцеса Юджийн и съпругът ѝ Джак Бруксбанк ще станат родители съвсем скоро. Според информация на списание Hello, новото кралско бебе трябва да се роди до малко повече от две седмици.

Дъщерята на принц Андрю и Сара Фъргюсън обяви, че очаква първото си дете през септември миналата година, като тогава някои медии писаха, че най-вероятно ще даде живот на рожбата си през март. Сега близки до семейството ѝ уточняват, че това ще се случи по-рано – по всяка вероятност още в средата на февруари.

Според изданието, внучката на Елизабет Втора е прекарала последния триместър от бременността в резиденцията Фрогмор хаус в графство Бъркшър. Точно там живяха Хари и Меган преди да приветстват на бял свят сина си Арчи. Още по тяхно време къщата бе ремонтирана, като ѝ поставиха специална звукоизолация, за да не се чуват самолетите от намиращото се наблизо летище „Хийтроу“.

Синът на принц Чарлз поддържа много близки отношения с братовчедка си и именно той ѝ предложил да се премести там след като научил, че тя е бременна. Причината е, че мястото е по-уединено и няма публичен достъп.

Принцеса Юджийн може да държи бебето далеч от общественото пространство. За разлика от братовчед си Уилям и съпругата му Кейт, тя изпълнява по-различна роля в семейството и има право да направи това. Все пак, когато детето ѝ се роди, това ще бъде обявено според традициите на британския кралски двор.

Последната публична изява на бъдещата майка бе дни преди Коледа. Тогава тя беше забелязана да напуска известната галерия Hauser & Wirth в Лондон, където била по работа. Сега тя набляга на разходки в имението и гледа да си почива повече.

Детето на сестрата на принцеса Беатрис ще бъде десетото правнуче на Елизабет Втора.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари