IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ванеса Брайънт сподели невиждан досега кадър на Коби и дъщеря му

20 януари 2021 14 40

Съпругата на покойния баскетболист отбеляза 18-ия рожден ден на дъщеря им Наталия

Снимка: Getty

Коби Брайънт не беше забравен и по време на 18-ия рожден ден на дъщеря му Наталия.

Първородното дете на покойния баскетболист навърши пълнолетие във вторник, 19 януари, като Ванеса Брайънт отбеляза повода в социалните мрежи. Почти година след смъртта на Коби и дъщеря му Джиана, съпругата му изрази благодарност към Наталия за помощта, която е оказала на семейството през последните трудни 12 месеца.

„Скъпа Наталия, честит рожден ден! Мама и татко се гордеят с младата жена, в която си се превърнала. Ти показа невероятна сила в най-трудната година от нашия живот. Благодаря, че ми помогна с отглеждането на малките ти сестри. Ти си невероятна кака и прекрасен модел за подражание на всеки около теб“, пише Ванеса в социалните мрежи. Тя благодари на дъщеря си за добрия ѝ характер и за всичко, което е направила досега.

Пожеланието беше подписано от цялото семейство, като накрая Ванеса завърши с „Винаги ще те обичаме! Мама, татко, Джиджи, Бианка и Коко“. Освен Наталия, съпругата на Коби отглежда и другите им две дъщери – Бианка на 4 години и Капри на 17 месеца. В допълнение на публикуването на портрет на най-голямото си момиче, Ванеса сподели и невиждан досега кадър от баскетболното игрище.

На снимката Наталия е в ръцете на Коби, като с Ванеса са седнали на пода в Стейпълс Център. Именно там баскетболистът играеше домакинските си мачове с екипа на ЛА Лейкърс. На друга снимка пък Коби е прегърнал бебето Наталия, което се усмихва до уши. Двамата отново са на баскетболното игрище, като под снимката Ванеса написа „малката принцеса на тати“.

Рожденият ден на Наталия идва само 6 дни преди годишнината от смъртта на Коби Брайънт и 13-годишната му дъщеря Джиана. Двамата и още седем души загинаха в катастрофа с хеликоптер, причинена от гъста мъгла. „Нека бъда честна, тъгата е басейн от емоции. Един ден може да се смееш, а на следващия да не искаш да се събуждаш“, написа Ванеса в социалните мрежи преди дни.

Тя посъветва всички хора, които преминават през тъжни периоди, да намерят причина да живеят. „Знам, че е трудно. Аз се фокусирах върху дъщерите си и се опитвам да се боря заради тях“, допълва Ванеса.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари