IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Щастлива майка: Ашли Греъм празнува първия рожден ден на сина си

20 януари 2021 17 50

„Имам чувството, че вчера се запознахме“, пише моделът

Снимка: БГНЕС

Ашли Греъм има специален повод за празнуване. На 18 януари синът ѝ Айзък навърши една година и моделът използва социалните мрежи, за да изрази любовта си. Греъм казва, че момчето е променило живота и сърцето ѝ по начин, по който не си е и представяла.

„Честит първи рожден ден, Айзък! Не мога да повярвам, че вече пиша това, защото имам чувството, че едва вчера се запознахме“, пише звездата в социалните мрежи. Въпреки че времето е минало изключително бързо, Ашли споделя, че не може да си спомни какъв живот е водила преди да стане майка.

Тя създаде видео, в което събира всичко, което е научила за майчинството през последните 12 месеца. „Посвещавам го на теб и на всяка майка по света“, допълва Греъм. Тя казва, че 2020 година я е научила да бъде силна, да се адаптира и да бъде безстрашна. Моделът изпрати любовта си към всеки, който се сблъсква с първото си родителство по време на пандемията и изпитва същите трудности като нея.

„Една година мина и нямам търпение да видя какво ни предстои“, завърши щастливата майка в социалните мрежи. Във видеото, което вече е публикувано в YouTube, феновете могат да видят резюме на всеки един месец от първата година на бебето Айзък, както и вълнението, което Греъм е изпитала по време на майчинството. Тя споделя снимки и клипове от личния си архив, като казва, че не може да повярва, че момченцето ѝ вече е на 1 година.

„Януари, ти беше разтърсващ за мен. Научих се да обичам по начин, по който не знаех, че мога. Никога. Хората ти говорят за това изживяване, опитват се да ти го обяснят, но никога няма да разбереш какво е, докато не го изпиташ“, казва Греъм във видеото. Говорейки с други майки, тя добавя, че предизвикателствата относно отглеждането на дете може да си идват и да си отиват, но щастието, което това малко човече носи, остава завинаги.

Ашли изпрати своята подкрепа към всички и заяви, че винаги ще им пази гърба. „Помнете, че сте благословени да държите в ръцете си това прекрасно бебе“, добавя тя. В описанието на видеото моделката пише, че майчинството вече я е научило на много, но няма търпение да види какви други способности ще придобие в следващите години.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари