IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Уилям и Кейт Мидълтън останаха без личния си секретар

24 януари 2021 13 30

Той предпочел по-висока позиция

Снимка: БГНЕС

Миналата година Кристиан Джоунс стана личен секретар на Кейт Мидълтън и принц Уилям, замествайки Саймън Кийс, който подаде оставка.

Именно Джоунс помогна на херцозите на Кеймбридж да отговорят правилно на „Мегзит“ и да станат популярни фаворити след правилното пътуване и срещи, проведени по време на пандемията.

Сега обаче стана известно, че Джоунс е решил да подаде оставка и да се премести на по-висока позиция. Предложена му е партньорска позиция в инвестиционната компания Bridgepoint с бюджет от 18 милиарда лири стерлинги.

Въпреки факта, че Кристиан преминава на нова позиция, той все още ще продължи да съветва Кейт и Уилям по критични въпроси. „Той е ефективен, внимателен човек. Той има много неагресивно поведение. Той е известен с това, че може да се справи с предизвикателни задачи“, каза Крейг Оливър, бивш ръководител на комуникациите на бившия премиер Дейвид Камерън.

Джоунс започна работа в двореца Кенсингтън през декември 2018 г. Той беше привлечен от европейската секция на кабинета на министрите, където първоначално предоставяше съвети за връзки с обществеността на членовете на кралското семейство. Те включват херцозите на Кеймбридж и дори херцозите на Съсекс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари