IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изненада: Холзи е бременна с първото си дете

28 януари 2021 15 00

Изпълнителката е във връзка с Алев Айдин

Снимка: БГНЕС

Изненада! Холзи е бременна!

На 27 януари изпълнителката използва профила си в Instagram, за да обяви, че очаква първото си дете със сценариста Алев Айдин. В серия от снимки, заснети от фотографа Сам Дамешек, 26-годишната Холзи позира гола, прегърнала наедрялото си коремче. „Изненада!“, написа тя под фотосите, допълвайки с емотиконки на бебе, бебешко шише и дъга.

Снимката веднага предизвика вълна от поздравления, като един от първите, които се включиха в коментарите, беше бъдещият баща Алев Айдин. „Сърцето ми е пълно. Обичам те, прекраснице“, на което Холзи отговори „Обичам те!!!!. И вече обичам този малък човек!“. Сценаристът потвърди щастливата новина и като публикува снимките на приятелката си в своите истории в Instagram.

За романс между двамата се заговори в началото на януари миналата година, когато Холзи публикува снимка на Айдин в своя Instagram. Досега обаче никой не беше говорил открито за връзката, като се смяташе, че отношенията все още са в ранен стадий. Явно всичко се движи доста бързо и Холзи и Айдин вече са готови да станат родители.

През 2018 година изпълнителката призна, че е замразила яйцеклетките си заради диагнозата ендометриоза – болезнено състояние, при което тъкан, която обикновено е вътре в матката, расте извън нея. То може да доведе до безплодие. По време на гостуването си в шоуто The Doctors, Холзи, която тогава беше на 23 години, сподели, че е трябвало да действа бързо, за да спаси себе си.

През 2015 година звездата претърпява спонтанен аборт по време на турне.Когато започнах да пътувам и да изнасям концерти, стресът върху тялото ми започна да се натрупва и да предизвиква различни симптоми“, казва тя. Допълва, че посрещнала диагнозата ендометриоза със смесени чувства. „Беше облекчение, че не си измислям заболявания. Но в същото време беше скапано, защото трябва да живея с това нещо цял живот“.

Само няколко месеца след диагнозата Холзи разбира, че е бременна. За съжаление, докато успее да се зарадва на новината и да започне да крои планове за бъдещето, тя прави спонтанен аборт по време на изпълнение. Именно тогава е разбрала, че трябва да атакува болестта с пълна сила и е потърсила професионално лечение. Подлага се на операция, след която казва, че се чувства доста по-добре.

Всички стискаме палци тази бременност на Холзи да премине чудесно и с Алев Айдин да се радват на здраво бебе. И докато изпълнителката е известна на целия свят, то приятелят ѝ е загадка за обществото.

Затова ето пет неща, които успяхме да научим за него

1. Той е сценарист и продуцент

Алев е част от сценаристите на уеб сериала „Turbo and Joey“, който разказва за двама мъже от Ню Йорк, които се опитват да пробият в Холивуд. Той, заедно с партньора си Джъстин Шак, също така пишат и сценария на сериала Small Shots по Netflix.

2. Също така има и няколко роли

Айдин също така участва във филма Lonely Boy, който разказва за шизофреничен ерген. През 2018 година се появява в трилъра Cruel Hearts, а от 2008 до 2010 играе в сериала General Hospital.

3. Израства в чужбина

Според снимките му в Instagram, Алев е от Турция, но е израснал в Саудитска Арабия, Ню Йорк и Лос Анджелис.

4. С Холзи имат еднакви татуировки

През юни 2020 година Алев и Холзи си правят еднакви татуировки, на които пише „Seeds“. Татуировчикът Аманда Оули се похвали със звездните си клиенти в Instagram, пишейки че те са най-прекрасните хора на света.

5. С Холзи не говорят много за връзката си

Двойката беше забелязана заедно на публично място само веднъж преди Холзи да обяви, че е бременна. Разходката им се случи през октомври 2020 година, когато отиваха на пазар в Лос Анджелис.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари