IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Иги Азалия с непоказвани досега снимки на сина си

2 февруари 2021 17 40

Рапърката стана майка за първи път през 2020 година

Снимка: БГНЕС

Иги Азалия си спомня за отминалите месеци, в които е изпитала щастието от майчинството.

На 30 януари рапърката сподели няколко невиждани досега снимки на сина си Оникс, с които изрази любовта си. „Мама и Оникс 2020. Не мога да повярвам колко бързо лети времето. Той вече изглежда като дете. Само преди ден беше едно вързопче в ръцете ми. Винаги ще те обичам“, написа Азалия под няколко снимки, които публикува в социалния си профил в Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic)

В слайдшоуто може да се види част от празненството на Иги по случай рождения ѝ ден. Тя навърши 30 години на 7 юни. На снимките рапърката държи новородения си син, приготвяйки се да духне свещичките на сметанова торта с плодове. В друг кадър се вижда как майката е прегърнала сина си, както и мило изображение на Оникс, който е поставен в бебешка вана.

Азалия обяви, че е станала майка на 10 юни, използвайки историите си в Instagram. Тя написа, че вече има син и е чакала правилния момент, за да сподели новината със света. „Но имам чувството, че колкото повече време минава, толкова повече ще се притеснявам да обявя това огромно събитие пред света“, написа тогава звездата. Добави, че иска да запази личното пространство на сина си, но не иска да го пази в тайна. „Обичам го повече отколкото мога да опиша с думи“.

Оттогава Иги сподели в социалните мрежи няколко мили кадъра със сина си. През ноември тя направи равносметка за отиващата си 2020 година, казвайки че въпреки всичките трудности, пред които се изправихме, е благодарна за сина си. Изпълнителката нарече миналите 12 месеца най-хубавите в живота си, именно заради появата на Оникс. „Благодарна съм за днес и ще бъда благодарна за всеки ден до края на живота си, че имам такова сладко, прекрасно и мило момче“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic)

Азалия споделя Оникс с бившия си приятел Playboi Carti, с когото се запознава през 2018 година. Тогава изпълнителката е на турне и двамата започват да се срещат малко по-късно. Три месеца, след като потвърдиха връзката си, те заживяха заедно. През октомври обаче Азалия потвърди слуховете, че се е разделила с приятеля си, но увери последователите си, че той ще бъде в живота на Оникс.

„Оникс е много обичан от баща си и винаги ще има двама родители в своя живот“, написа Иги в историите си в Instagram. Тя добави, че иска да потуши слуховете, в които се говори, че е забранила на Playboi Carti да вижда сина си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари