IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Кайли Дженър стана на 3 години

7 февруари 2021 21 00

Сторми получи невероятно парти заедно с цялото си семейство

Снимка: Getty

Рожден ден, който ще се помни дълго!

Дъщерята на Кайли Дженър, Сторми Уебстър, навърши три години и получи празненство, достойно за една звезда. Благодарение на финансовите възможности на майка ѝ, момиченцето беше третирано като истинска принцеса по време на незабравима ваканция на островите Търкс и Кайкос. Мястото е известно като едно от любимите на семейство Кардашян, както и на много други звезди заради отдалечеността му от обществото и красивите залези.

Островите са отворени за туристи, но при спазване на строги противоепидемични мерки заради продължаващата пандемия. В дестинацията има вечерен час, който е наложен от 21:00 до 5:00 часа и е в сила до 10 февруари. Много от хотелите предлагат антигенни тестове както на своите, така и на чужди гости. След като се завърнат в САЩ, сестрите Кардашян ще трябва да се изолират за 14 дни.

Въпреки тези ограничения, Кайли, Кендъл, Кортни, Ким и Клоуи заведоха Сторми на приказното място за нейния трети рожден ден. „Това е женска ваканция в чест на Сторми, която обожава островите“, казва източник. Според него, семейството е отседнало в частна вила, която са наемали и при предишни посещения. Останали са там три вечери, като дните са били прекарани на плажа или на лодка в океана.

Сторми не е била единственото дете, което се е радвало на ваканцията. С нея са били още Дрийм Кардашян, Тру Томпсън, Пенелопе Дисик, Норт и Чикаго Уест. Според източника, всичко е било направено специално за малчуганите. „Те си играеха на плажа, а майките им ги гледаха отдалеч и ги снимаха“.

Две от най-добрите приятелки на Кайли – Стаси и Виктория, също са се присъединили към празненството, пристигайки с частния самолет на милионерката. След като ваканцията е приключила, всички са се насочили към Лос Анджелис, където са били подготвени още изненади за Сторми.

За щастие на феновете, семейство Кардашян сподели голяма част от празненствата в своите социални профили. Кайли използва Instagram, за да отбележи специалния ден на дъщеря си. „Да гледам как изпитваш толкова много неща за първи път, е едно от най-прекрасните неща в живота ми. Радостна съм, че имам възможността да гледам как се превръщаш в най-специалното момиче и знам, че ще постигнеш невероятни неща“, написа Дженър.

Бащата на Сторми – Травис Скот, показа, че семейството е наело специален камион с храна, който е бил кръстен „Магазинът за бонбони на Сторми“. Рапърът сподели и няколко снимки с дъщеря си, като ѝ посвети и поема. Освен това момиченцето и гостите му са имали възможност да се насладят на огромна надуваема пързалка, много балони и различни играчки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари