IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джена Дюан: 10-месечният ми син постоянно се смее, когато танцувам

8 февруари 2021 15 00

Звездата застава на корицата на Women's Health

Снимка: БГНЕС

Джена Дюан е успяла да намери перфектния начин, по който да забавлява най-малкото си дете – показвайки му танцовите си умения.

Актрисата и танцьорка застава пред списание Women's Health и споделя детайли от живота си вкъщи и партитата, които си прави с децата. Дюан е майка на 7-годишната Евърли, която споделя с бившия си съпруг Чанинг Тейтъм, както и на 10-месечния Кълъм, който е от годеника ѝ Стив Кази.

„Винаги танцувам, дори в кухнята. Кълъм се усмихва и ми се смее, когато го правя, особено когато му разрошвам косата. Все едно това е най-смешното нещо, което някога му се е случвало“, казва Джена пред Women's Health. Тя допълва, че Евърли също е доволна от танцовите ѝ умения, като доста често се включва в забавлението.

Джена си спомня за първите моменти с новородения ѝ син, който се появява в началото на 2020 година. Именно тогава пандемията се настани в живота на всички ни и изолацията се превърна в новото нормално. Звездата казва, че е била доста щастлива от раждането, но след това реалността я е ударила сериозно. Всичко е било затворено и човечеството е било принудено да се адаптира към безпрецедентни събития.

„Беше нещо ново. Нещо различно. Нещо страшно. Но всички ние бяхме заедно в това. Имах планове, че с бебето ще посрещам много приятели и роднини през миналата година. Ето как очакванията ни могат да се променят за секунди“, казва Дюан. Добавя, че изолацията ѝ е помогнала да си почине и да рестартира живота си. Признава, че за първи път е научила какво значи да бъдеш у дома, на тихо и спокойно място. Досега тя постоянно е пътувала и рядко е имала повече от няколко дни в собствената си къща.

Дюан също така зачекна темата за 40-ия си рожден ден през декември. „Чувствам се по-добре в кожата си. Чувствам се по-свързана с тялото си“, казва тя. Добавя, че очаква с нетърпение следващото десетилетие и нещата, които то ще донесе. „Не можеш да контролираш живота, но можеш да контролираш начина, по който се чувстваш“, споделя Дюан и признава, че все още изучава себе си, какво иска и как да го постигне.

Не се страхува от промяната и старостта, а напротив – щастлива е с тях и няма търпение да види как самата тя ще се промени през годините.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари