IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кайли Миноуг отрече слуховете за годеж

9 февруари 2021 17 40

„Обичаме се, но не сме сгодени“, обясни певицата

Снимка: БГНЕС

Преди няколко дни актрисата Били Пайпър случайно разкри годежа на 52-годишната Кайли Миноуг и 46-годишния британски креативен директор на GQ Пол Соломонс.

По-късно тази информация беше потвърдена от мащехата на бъдещия младоженец. „Кайли е много сладка, невероятно се радвам, че се сгодиха. Но за съжаление не мога да споделя подробности, защото бях помолена да не правя това“, каза тя пред The Daily Mail.

Сега самата Миноуг обясни ситуацията. В Twitter певицата побърза да отрече тази информация, като заяви, че не е обвързана с любимия си. „Всички обичаме да бъдем обичани, но слуховете за нас излизат извън контрол. Пол е моята любов. Обичаме се, но не сме сгодени. Всички сте страхотни и ние също ви обичаме“, написа тя.

Миноуг и Соломонс излизат от около две години и феновете наистина се надяват техният съюз да се превърне в брак. Кайли все още не е омъжена. Бившият ѝ любовник, Джошуа Саси ѝ предложи, но след това сватбата така и не се осъществи. Причината – Кайли разбра, че любимият ѝ е изневерявал.

Самата тя може да се „похвали“ с поредица от неуспешни връзки, сред които с певците Джейсън Донован, Ник Кейв и Майкъл Хътчинс, както и с моделите Андрес Валенкосо и Джеймс Гудинг, а и с актьора Оливие Мартинес.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари