IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мишел Обама стартира детско кулинарно шоу

12 февруари 2021 11 00

Тя ще работи в колаборация с Netflix

Снимка: БГНЕС

Съвсем скоро ще видим Мишел Обама по Netflix.

Бившата първа дама на САЩ обяви в социалните мрежи, че е подписала договор със стрийминг платформата за излъчването на детско кулинарно шоу, озаглавено Waffles + Mochi. Обама ще продуцира и ще води предаването, чиято премиерна дата е на 16 март.

Според официалното съобщение, предаването ще следва куклите Бисквитко и Мочи, които тръгват на световни кулинари мисии, пътуват до кухни, ресторанти, ферми и домове по целия свят, готвят по рецепти с ежедневни съставки, като на помощ идват професионални и хоби готвачи, деца и известни личности. Мишел ще влезе в ролята на собственик на супермаркет, който ще помага на куклите по време на тяхното пътешествие.

Новината беше обявена и от самата Мишел, която написа в социалните мрежи, че е развълнувана да бъде пред семейства и деца от целия свят. „Те ще се присъединят към нас в нашите приключения, където откриваме, готвим и ядем вкусни храни от целия свят“, пише бившата първа дама. Тя допълва, че ще работи за създаването на здравословни хранителни навици при децата, както и да покаже на семействата как могат да готвят с пресни съставки у дома.

Шоуто е продуцирано от компанията на семейство Обама Higher Ground Productions. Ерика Тормахлен и Джеръми Конър ще бъдат продуценти заедно с Обама, Тоня Дейвис, Прия Шаминатан и Барак Обама. След като напусна Белия дом през 2017 година семейство Обама се отказа от националната политика в полза на социални каузи и създаването на автобиографии и различни проекти.

Двойката сключи сделка с Netflix през 2018 година за създаването на телевизионни предавания и филми. През май 2020 година Becoming – документален филм за живота и работата на г-жа Обама по време и след Белия дом – влезе в Netflix. Лентата, кръстена на нейния мемоар от 2018 година, проследява бившата първа дама в нейното турне в 34 града, където представя книгата си и включва кадри от пътуванията и работата ѝ по време на живота ѝ в Белия дом.

Първата продукция на компанията на Обама беше филмът American Factory, който дори спечели награда „Оскар“ за най-добър документален филм.

Шоуто Waffles + Mochi ще започне на 16 март.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари