IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обвиненият в насилие Шая Лабъф преустановява актьорската си кариера

15 февруари 2021 10 50

Звездата възнамерява да се подложи на лечение

Снимка: БГНЕС

Певицата FKA Twigs заведе дело срещу бившия си партньор Шая Лебъф. Тя го обвини в домашно насилие. Този факт получи страхотен отзвук в мрежата, тъй като звездата не е първата му бивша, която отправя подобни обвинения.

Актьорът дори загуби ролята си във филма Don't Worry Darling, но неприятностите му не свършиха дотук.

Агенцията за таланти CAA прекрати договора с Шая. Това означава, че Лабъф временно няма да присъства на прослушвания. Запознати съобщават, че актьорът е решил да преустанови за известно време кариерата си поради желанието да се „съсредоточи единствено върху възстановяването си“.

Преди няколко седмици говорител на звездата от „Трансформърс“ съобщи, че Шая е на рехабилитация. „Шая се нуждае от помощ и той го знае. Ние активно търсим пълната, интензивна и дългосрочна стационарна помощ, от която той отчаяно се нуждае“, обясни той пред пресата.

Самият актьор коментира поведението си така: „Да, нараних най-близките си хора. Срамувам се от действията си и съжалявам за тях. Не мога да кажа нищо повече.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари