IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След обвиненията в тормоз: Шая Лебьоф беше уволнен от Оливия Уайд

30 декември 2020 08 40

Актрисата и режисьор замени актьора с Хари Стайлс

Снимка: БГНЕС

2020 година завършва катастрофално за Шая Лебьоф.

В началото на месец декември актьорът беше обвинен от бившата си приятелка FKA Twigs в сексуален, физически и емоционален тормоз. Сега звездата получи и втори удар, като беше уволнен от проекта на Оливия Уайлд „Don't Worry Darling“. Очакваше се Лебьоф да играе главната роля, но мястото му вече е заето от Хари Стайлс.

Първоначално беше съобщено, че самият Лебьоф е напуснал филма заради неразрешими конфликти. Според Variety обаче той е бил освободен от Уайлд заради непристойно поведение и факта, че поведението му не рефлектирало добре на останалите актьори. Освен Стайлс, във филма участват още Дакота Джонсън, Флорънс Пу и Крис Пайн.

„Той не е човек, с когото се работи лесно“, казва източник за Шая. Той добавя, че няколко души, отговорни за проекта, описват актьора като отблъскващ и неприятен. Самата Оливия Уайлд се присъединява към този отбор, като се твърди, че тя няма никаква толерантност към непристойното и арогантно поведение.

Новината за уволнението на Лебьоф идва само няколко седмици, след като Уайлд публично изрази подкрепата си към FKA Twigs. На 11 декември изпълнителката подаде съдебен иск срещу актьора, обвинявайки го в сексуално насилие, физически тормоз и умишлено предизвикване на емоционален дистрес. В документите Twigs казва, че бившият ѝ приятел е бил „постоянен насилник“. Дни след като новината стана достояние на света, Оливия Уайлд публикува снимка на статията в New York Times и написа „Любов, респект и подкрепа за FKA Twigs“.

В същата статия друга приятелка на Лебьоф – Каролин Фо, също твърди, че е била жертва на насилие по време на връзката им. Изпълнителката Сиа подкрепи двете дами и сподели своето преживяване с актьора, като твърди, че той я е „примамил да имат връзка, докато е бил обвързан с друга жена“. Според звездата, Шая е лъгал през цялото време, че е бил свободен мъж.

Лебьоф не отговори на обвиненията на Сиа, но е изпратил писмено изявление до New York Times, в което казва, че повечето от твърденията на FKA Twigs и Каролин Фо са измислица. „Нямам извинение за алкохолизма си и агресията си. Бил съм агресивен към себе си и към хората около мен в продължение на години. Наранявал съм най-близките си хора. Срамувам се от миналото си и се извинявам на тези, които съм наранил. Нищо повече не мога да кажа“, пише актьорът.

Седмици след скандала името на Лебьоф беше премахнато от списъка с актьори във филма „Pices of a Woman“, който е дело на Netflix.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

йокин ( преди 3 години )
Взе се насериозно,а е слаб артист.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар