IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Трейнър роди първото си дете

15 февруари 2021 15 00

Изпълнителката премина през трудна бременност

Снимка: БГНЕС

Меган Трейнър вече е не само певица, но и майка!

Изпълнителката посрещна първото си дете със съпруга си Дарил Сабара. Бебето е момче и се казва Райли. Меган съобщи щастливата новина в социалните мрежи, като заяви, че терминът е бил насрочен за 14 февруари, но Райли се е появил няколко дни по-рано – на 8ми. „Толкова сме влюбени. Благодаря ти, Дарил Сабара за най-прекрасния подарък за Свети Валентин! Добре дошъл в света, Райли!“, допълни изпълнителката.

Трейнър показа няколко снимки на бебето, като на една от тях то спокойно спи, на друга пък гледа директно в камерата. Другите кадри показват Меган веднага след раждането, която е прегърнала сина си. Разбира се, бащата Дарил също присъства в селекцията от снимки, като той е заснет как храни детето с бутилка.

Актьорът също използва социалните мрежи, за да обяви щастливата новина. Той написа, че Райли се е родил на 8 февруари и е тежал 3500 грама. „Меган Трейнър, ти завинаги ще останеш моята валентинка и съм повече от благодарен, че донесе сина ни на този свят“, допълни Сабара.

През октомври миналата година Трейнър обяви, че ще става майка за първи път. Тя написа в Instagram, че винаги е искала дете и сега този подарък ѝ се дава. По-късно същия месец изпълнителката разкри и пола на бебето при гостуването си в шоуто на Кели Кларксън. „Не сме казали на никого, запазих го за теб, Кели, обичам те“, каза Меган преди да обяви, че очаква момче.

Трейнър премина през доста проблеми по време на бременността си. На 2 декември тя обяви, че е диагностицирана с гестационен диабет, което причинява повишаване на кръвната захар. Тогава изпълнителката трябваше да премине на здравословна диета и леки упражнения, за да се справи със състоянието. „Аз и бебето сме здрави“, увери тогава Меган. Тя допълни, че просто внимава какво яде, записва всичко и проверява кръвната си захар.

Освен това Меган е била притеснена, че майка ѝ няма да може да бъде в родилната зала заради мерките, наложени по време на пандемията. „Страх ме е от раждането, а майка ми няма да бъде там. Те едва пускат съпруга ми с мен по време на прегледи, но аз имам нужда от мама“, заяви звездата в интервю.

Все пак изпълнителката имаше и няколко щастливи момента по време на бременността. Тя и Дарил Сабара отпразнуваха втора годишнина от сватбата си, публикувайки мили снимки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари