IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бременната Меган Трейнър е диагностицирана с гестационен диабет

4 декември 2020 11 00

Изпълнителката, която очаква първото си дете, трябва да се справя със сериозен проблем

Снимка: БГНЕС

Меган Трейнър се подготвя да посрещне първото си дете, но през този период трябва да се справя и със сериозен здравословен проблем.

Изпълнителката призна, че е била диагностицирана с гестационен диабет. Добрата новина е, че състоянието е лечимо и в момента бебето и майката са здрави. „Просто трябва много да внимавам какво ям“, споделя Трейнър в шоуто „Today“.

Гестационният диабет е състояние, което предизвиква висока кръвна захар и може да засегне здравето на майката и на бебето. Болестта може да бъде овладяна със спазване на здравословна диета, подходящи упражнения, а понякога се налагат и лекарства. Повечето хора, които са диагностицирани по време на бременността не страдат от диабет след раждането, но понякога може да се развие захарен диабет на по-късен етап от живота.

Меган сподели пред „Today“, че диагнозата е била обучителна. „Хубаво е да науча толкова много неща за храната и здравето и да разбера колко много жени страдат от това“. Носителката на „Грами“, която е омъжена за актьора Дарил Сабара, обяви през октомври, че очаква първото си дете. Тя сподели снимка в Instagram, като заяви, че цял живот е мечтаела за това и няма търпение да се запознае с малкия човек следващата година.

По-късно през октомври стана ясно, че Трейнър очаква момченце. „Не знам кога да започна да купувам неща. Хората искат да ми подаряват разни работи, но аз не знам какво да ги правя. Трябва ми помощ“, каза изпълнителката тогава. Тя добави, че е щастлива, че Сабара е до нея в този момент и е малко благодарна за пандемията, защото може да прекарва повече време у дома, вместо графикът ѝ постоянно да е пълен.

Освен гестационният диабет, звездата сподели и за още една неприятност по време на бременността. Тя заяви, че до раждането няма да бъде интимна със съпруга си, защото се чувства неловко. „Всички приложения ми казват, че е добре да правя секс, но аз постоянно си мисля за нашето малко момче по средата“, споделя бъдещата майка.

Въпреки че има няколко пречки през следващите месеци, Трейнър е спокойна, защото знае, че всяко едно ограничение ще си заслужава, щом прегърне първородния си син.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари