IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И след Деня на влюбените Ивет Лалова е на валентинска вълна

16 февруари 2021 17 50

Лекоатлетката сподели романтичен кадър с мъжа си

БГНЕС

Ивет Лалова пропусна навръх Свети Валентин да покаже, че с мъжа ѝ са все така влюбени и щастливи, явно преди два дни двамата са били твърде заети да се радват на взаимната си компания. Но пък звездата на българската лека атлетика отбеляза Деня на влюбените с малко закъснение и с романтична снимка в Instagram.

Лалова сподели мил кадър, на който целува съпруга си Симоне Колио, някъде из заснежената обстановка в България. Снимката, на която и двамата са усмихнати и видимо много щастливи, тя е коментирала с красноречивите думи: „Без значение от времето.“

Съпругът на българската спринтьорка е неин физиотерапевт и треньор. Двамата са заедно от 2009 г., но сключиха брак през септември 2013 година в град Риети, Италия.

Лалова скоро ще навърши 37 години, но продължава да се състезава и дори се готви за участие в Олимпиадата, която ще с е проведе в Токио, Япония това лято (игрите от 2020 бяха отложени за 2021). Това ще е петото участие на Ивет в Олимпийски игри.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари