IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Като две капки вода: Меган Трейнър и бебето Райли

22 февруари 2021 08 40

Изпълнителката сподели нова снимка на сина си

Снимка: Getty

Каквато майката, такъв и синът!

В сряда Меган Трейнър сподели нова снимка на новороденото си момченце Райли. На нея се вижда, че бебето вече започва да прилича на майка си, като дори повтаря нейните лицеви изражения. На кадъра изпълнителката и синът ѝ са свили устни към камерата, а приликата е видима и с просто око. „Новият ми тапет на телефона“, написа Трейнър под публикацията.

Снимката веднага събра хиляди харесвания и коментари, като част от тях бяха от звездните приятели на майката. „Да си майка ти отива“, „Еднаквите лицеви изражения са прекрасни“, са само част от писанията под фотоса. 27-годишната Меган и съпругът ѝ Дарил Сабара посрещнаха първото си дете на 8 февруари. Раждането е било чрез цезарово сечение, а двойката обяви щастливата новина седмица по-късно, споделяйки няколко снимки от болницата.

„Терминът на това сладко момченце беше насрочен за Свети Валентин, но го посрещнахме на 8 февруари. Вече сме влюбени. Благодаря ти, Дарил Сабара, за най-прекрасния подарък за Свети Валентин. Добре дошъл в света, Райли!“, написа Трейнър в социалните мрежи. Дарил Сабара също публикува снимки от щастливото събитие, като благодари на съпругата си, че го е дарила със син.

Меган и Дарил се ожениха на 22 декември 2018 година и обявиха, че ще стават родители миналия октомври. Преди раждането изпълнителката заяви, че бебето няма да бъде кръстено на никого и ще твори история по собствен начин, без да носи бремето на известните си родители.

По време на бременността Трейнър изпита леки проблеми, като беше диагностицирана с гестационен диабет. Освен това тя се притесняваше от факта, че майка ѝ няма да бъде с нея по време на раждането заради рестрикциите около коронавируса. Все пак, всичко минава добре и Меган се справя чудесно дори и сама. Сега семейството вече е у дома и се радва на новото си попълнение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари