IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Честит рожден ден: VIP отношение за близнаците на Дженифър Лопес

23 февруари 2021 18 00

Еме и Макс навършиха 13 години

Снимка: Getty

Както Дженифър Лопес го казва „От тази вихрушка излязоха два перфектни кокосови ореха“.

Изпълнителката говори за близнаците си Еме и Макс, които навършиха 13 години на 22 февруари. Въпреки че не е ясно точно къде е бил отпразнуван специалният повод, Лопес показа как третира децата си на рождения им ден. Пандемията от коронавирус не ѝ попречи да им направи специална закуска, достойна за едни звездни тийнейджъри.

В своя профил в Instagram Джей Ло сподели няколко видеа от деня, на които се вижда как поднася ястия в леглото на близнаците. За закуска те получиха палачинки и гофрети, допълнени от специален плик от мама. В клиповете се чува как Лопес казва, че това е едва първият подарък за днес. Засега не е ясно точно какво са получили Еме и Макс, но едно е сигурно – двамата бяха засипани с любов от известната си майка.

Тя си спомни за момента, в който е донесла близнаците у дома. Тогава Джей Ло все още е омъжена за Марк Антъни, като това са единствените деца на двойката. Изпълнителката написа, че все още не може да повярва, че Еме и Макс вече са тийнейджъри „Спомням си как ги донесох вкъщи на фона на ужасна снежна буря. От тази вихрушка излязоха два перфектни кокосови ореха, които промениха живота ми и ме научиха какво е истинското значение на любовта“, пише Лопес под специален видеоклип в Instagram.

Тя допълни, че не може да опише емоциите, които изпитва. Казва, че е горда и щастлива от близнаците си, но иска да замрази времето, за да не порастват толкова бързо. Сигурна е, че някой ден Еме и Макс ще променят света и ги уверява, че винаги ще бъде до тях.

Годеникът на Лопес – Алекс Родригес – също поздрави близнаците. Той заяви, че се чувства благословен, че ги има в живота си и няма търпение да види в какви хора ще се превърнат. „Продължавайте да се целите в звездите. Обичам ви и двамата!“, завършва бейзболистът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари