IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Възобновиха обвинението към Жерар Депардийо за сексуално насилие

25 февруари 2021 17 50

Инцидентът е станал през 2018 година, актьорът отрича

Снимка: БГНЕС

Парижкият прокурор заяви, че през декември миналата година френските власти са възобновили разследването на Жерар Депардийо, който е бил обвинен в изнасилване. На 16 декември 72-годишният актьор е обвинен в сексуално насилие, но не е задържан. Отбелязва се, че случаят отново привлича вниманието на полицията, след като се започна активно да се говори за това в пресата.

През 2018 г. младата актриса, която пожела да остане анонимна, заяви, че Депардийо я е нападнал на 7 и 13 август в дома си в Париж. Телевизионният канал BFM съобщава, че момичето се е запознало с Жерар в нейното училище, където той е провел майсторски клас. Жертвата веднага отишла в полицията, но година по-късно разследването било прекратено поради липса на доказателства.

Адвокатът на Депардийо все още не е коментирал актуалните новини, но по-рано той заяви, че актьорът „напълно отрича всякакви изнасилвания, сексуални посегателства и други престъпления“.

Носителят на „Златен глобус“ заяви също, че е добър приятел на бащата на момичето и я поканил. да ѝ даде съвет за актьорската ѝ кариера. Той нарече инцидента „връзка по взаимно съгласие“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари