IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездно приятелство: Юджини и Ели Голдинг

2 март 2021 18 00

Принцесата и попзвездата

БГНЕС

Британската принцеса Юджини и попзвездата Ели Голдинг са най-добри приятелки в живота, но не само. Те двете дори успяха да подредят събитията в житейски план така, че всичко важно да им се случва по едно и също време.

Двете се омъжиха с няколко месеца разлика една от друга, булчинските им рокли бяха сходни, а и началото на майчинството при двете също ще е с малка разлика от няколко седмици.

Принцеса Юджини роди първото си дете от своя съпруг Джак Бруксбанк в началото на месеца (дъщерята на принц Андрю и Сара Фъргюсън роди на 9 февруари син, който ще носи името Август Филип Хоук). Той е на 11-то място в списъка с престолонаследници на короната. Бебето се роди в лондонската болница Портланд. В момента семейството живее във Frogmore Cottage.

ЕЛИ Голдинг

Снимка: БГНЕС

В същото време Ели Голдинг обяви преди няколко дни, че е бременна в осмия месец.

30-годишната внучка на кралица Елизабет и 33-годишната попзвезда са си станали много близки приятелки най-вече през последните години, като се смята, че Юджини е запознала Ели със съпруга ѝ Каспар Джоплинг. Счита се, че Ели и принцесата са се сприятелили, след като години наред са били в една и съща компания, ходили са на едни и същи купони, спортни и културни мероприятия и празници. Двете са забелязани заедно за първи път от папараците на баскетболен мач в Ню Йорк през октомври 2017 г.

Ето и кои са другите забележителни прилики между двете приятелки:

Подобни булчниски рокли

Ели се омъжи за любовта на живота си Каспар през август 2019 г. Тогава тя удиви всички със своята булчинска рокля, която нямаше нищо общо с нейния имидж на попзвезда. Тя избра бродирана и ръчно шита рокля на Chloé. Роклята имаше воал и яка, бродирани с инициалите на булката и младоженеца, E & C. Някои хора бяха убедени, че дизайнът е вдъхновен от роклята, носена от близката ѝ приятелка – принцеса Юджини, няколко месеца преди това.

Внучката на кралицата се омъжи през 2018-та в зашеметяваща рокля с V-образно деколте, направена от жакард, коприна, памук и вискоза. Тя беше с гол гръб, от който се разкриваше белегът ѝ от нейната детска операция за сколиоза. Роклята беше проектирана от лондонските дизайнери Питър Пилото и Кристофър де Вос. Платът на роклята включваше символи, които бяха значими за булката и младоженеца, включително бодили, за да отразят своята почит към любимото имение на кралицата – Балморал (в шотландската планина). Дизайнът с детелинки пък включваше почит към ирландското наследство на булката, като баба ѝ по майчина линия (майката на Сара Фъргюсън) е от Ирландия.

Пищни сватби

Принцеса Юджини беше поканила на сватбата си през октомври 2018 г. 850 гости, сред които кралски особи, аристократи, звезди, приятели и охранители. Сватбата ѝ е струвала на данъкоплатците 2 милиона британски лири. Тържеството се състоя в кралската ложа в Уиндзор – Грейт Парк. Градинското парти е продължило с афтърпарти до 1 часа сутринта. На сватбената закуска принц Андрю е разказал виц за новия съпруг на Юджини – Джак, който погрешно се подчинява на заповеди, предназначени за семейния териер, който носи същото име.

Междувременно през август месец следващата година, Ели се омъжи на официална религиозна церемония в катедралата в Йорк Минстър пред много звездни гости, включително Кейти Пери и Орландо Блум, Джеймс Блънт и Сара Фъргюсън. Сватбата продължи с пищен прием, организиран във величествения дом Касъл Хауърд. Според слуховете русата красавица е платила 20 хиляди британски лири само за цветята на сватбата си. Гостите ѝ са пили шампанско Bollinger и са консумирали „дизайнерска веганска“ храна.

Съпрузи бизнесмени

Принцеса Юджини се омъжи за мъж, който срещна на ски във Вербие, Швейцария. Джак Бруксбанк, който някога е носил прякора „бармана Джак“ сред приятелите си в Челси, е учил в престижното училище Stowe в Бъкингамшир, където таксата за една година е 10 хиляди британски паунда. Бивши ученици на това училище са бизнесмените Ричард Брансън и Джон Сайнсбъри.

Вместо да следва финанси като своите съученици, след като завършва гимназия, Джак получава подкрепата на родителите си и се хваща направо на работа, насочвайки се към хотелиерството. Сега той има бизнес като търговец на вино и работи с марката текила Casamigos като неин европейски мениджър.

Съпругът на Ели – Каспар пък е професионален търговец на изкуство и работи в аукционната компания Sothebys в Ню Йорк. Преди да се срещне с Каспар, звездата имаше поредица от известни гаджета, включително Найл Хоран, актьорът Джеръми Ървайн, диджей Скрилекс и басистът на McFly Дъги Пойнтер.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари