IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари за живота в Калифорния и какво мисли за „Короната“

2 март 2021 14 30

7 неща, които научихме от интервюто му пред Джеймс Кордън

Снимка: БГНЕС

Преди няколко дни излезе интервюто на принц Хари, което той дава пред Джеймс Кордън. Двамата великобританци се срещнаха в Лос Анджелис, където водещият разходи внука на кралица Елизабет II из най-богатите и известни квартали на Ел Ей.

Кордън и Хари посетиха къщата, в която се е снимал сериалът „Принцът от Бел-Еър“, като феновете станаха свидетели и на певческите възможности на принца. Двамата се движеха из града с туристически автобус, като се оказва, че досега принц Хари не се е качвал на подобно превозно средство.

Интервюто беше доста по-свободно от това, което предстои при Опра Уинфри, но все пак Кордън успя да измъкне няколко любопитни подробности за живота на Хари и Меган в Америка. Принцът заяви, че е напуснал Великобритания заради пресата, която много негативно е влияела върху психичното му състояние. Той също така сподели мнението си относно сериала „Короната“, който се фокусира върху кралското семейство.

Ето 7 неща, които научихме от интервюто

1. Хари иска да служи на околните

Хари, Меган и синът им Арчи напуснаха Великобритания преди година, след като се оттеглиха от кралските си задължения и привилегии. В момента тримата живеят в Санта Барбара, Калифорния, където се подготвят за появата на четвъртия член от семейството. Попитан от Кордън за живота им след пандемията, Хари отговори, че засега няма никаква идея какво ще правят, когато изолацията бъде вдигната.

принц Хари,

Снимка: БГНЕС

„Най-вероятно животът ни ще е доста различен от предишния, но със сигурност ще продължим с дейностите, с които се занимавахме във Великобритания“, допълва принцът. Той казва, че животът му винаги ще се върти около помагането на другите, опитът да прави хората щастливи и да промени света.

2. Коледният подарък от кралицата

Въпреки множеството спекулации, че Меган и Хари не си говорят с кралицата, в интервюто стана ясно, че тримата са в доста добри отношения. Принцът разкри, че на няколко пъти е комуникирал с баба си и дядо си чрез платформата Zoom, като по този начин Елизабет II и принц Филип са успели да видят как Арчи ходи.

Арчи БГНЕС

Снимка: БГНЕС

В един такъв разговор кралицата е попитала правнука си какво иска за Коледа и отговорът е бил гофретник. „Тя веднага ни изпрати гофретник за Арчи. Така че сега за закуска Мег прави прекрасни здравословни гофрети. Арчи ги обожава“, казва Хари пред Кордън. Допълва, че върху закуската слага малко йогурт, сладко, боровинки, мед и малко сироп.

3. Първата дума на Арчи

Оказва се, че Арчи е доста по-различен от останалите деца и това няма нищо общо с кралското му потекло. Докато първите думи на другите малчугани се въртят около „мама“, „тати“ или „баба“, то едногодишният син на принц Хари и Меган е казал „крокодил“. Принцът споделя, че синът му има невероятен характер и постоянно забавлява околните. В момента Арчи вече може да ходи и постоянно обикаля къщата и двора.

4. „Хаз“ и „Мег“

Да, това са прякорите, с които Меган и Хари си викат на галено.

По едно време Кордън спря автобуса, за да покаже на принца имението, в което се е снимал сериалът „Принцът от Бел-Еър“. Хари доказа, че е истински фен на ситкома от 90-те, като запя песента, докато вървеше към имота. Оказва се, че посещението е било с цел принцът да купи къщата, но оферта така и не беше направена.

Хари и

Снимка: БГНЕС

Кордън се опита да убеди Меган, като ѝ се обади от телефона на Хари. И тук обаче удари на камък, като бившата актриса заяви, че семейството ѝ се е местило доста пъти за последната една година. „Хаз, как е обиколката из Ел Ей?“, попита Маркъл, като разкри как нарича съпруга си на галено.

5. Съвсем обикновено семейство

Докато сме свикнали да гледаме на кралското семейство като на различни индивиди, то Хари и Меган доказват, че са досущ като обикновените хора. Попитан какво правят обикновено у дома, принцът заяви, че всичко зависи от деня, през който са преминали. „Правим чай на Арчи, къпем го, четем му книга и го слагаме да спи“, казва той.

След това е време само за тях двамата, като Меган може да сготви нещо или пък да си поръчат храна за вкъщи. Качват се горе в спалнята, пускат телевизора и гледат някое предаване или сериал.

6. Мнението за „Короната“

Говорейки за сериали, не можем да пропуснем „Короната“. Историята в него се фокусира върху кралското семейство и какво се случва зад затворените врати на двореца. Докато първите три сезона разказваха главно за кралицата, то четвъртият представи на феновете принцеса Даяна и връзката ѝ с принц Чарлз.

Засега нито един от кралското семейство не е говорил официално за „Короната“, но Хари се престраши да сподели мнението си. Той заяви, че хората много добре трябва да знаят, че всичко това е измислица, която е съвсем леко базирана на истински събития. „Разбира се, не е точно показано, но ти дава бегла представа за този начин на живот, за напрежението, което се усеща и как трябва да поставиш задълженията преди семейството“.

кралско семейство

Снимка: БГНЕС

Хари заяви, че много по-лесно понася „Короната“, отколкото писанията в пресата. Разликата е, че сериалът е измислица, докато таблоидите твърдят, че всяка една статия е базирана на източници, които са близки до двореца и знаят за какво става въпрос. Принцът добавя, че когато нещо излезе като „новина“, хората започват да вярват на нея, защото смятат, че медиите са достоверни източници на информация.

7. Срещата му с Меган

Попитан за момента, когато е осъзнал, че Меган е жената за него, Хари заяви, че това се е случило по време на втората среща. Той казва, че двамата веднага са си паснали и са се държали съвсем спокойно и отворено един с друг. „Срещите с човек от кралското семейство са съвсем различни. Една среща веднага се превръща в официална вечеря, гледане на телевизия или пък разговори у дома. Чак когато станете двойка може да си позволите нещо по-нормално“, допълва Хари.

Той казва, че е успял да прекара доста време насаме с Меган, което му е помогнало да я опознае за кратко време. Само за няколко месеца те са знаели всичко един за друг и са били готови да направят сериозна крачка във връзката си.

Меган и

Снимка: БГНЕС

Интервюто с принц Хари пред Джеймс Кордън беше като лека загрявка за по-сериозната среща между херцога, Меган Маркъл и Опра Уинфри. Събитието ще се случи на 7 март, като това ще е първо подобно интервю откакто Меган и Хари обявиха годежа си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари