IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майката на Кейт Мидълтън потвърди слуховете за предстоящата поява на нов внук

5 март 2021 14 40

„Надявам се, че се научих да бъда мъдра баба“, коментира Карол Мидълтън

Карол Мидълтън с част от внуците. Снимка: БГНЕС

Майката на херцогинята на Кеймбридж украси корицата на списание Good Housekeeping и в интервю потвърди слуховете за предстоящо попълнение в семейството. 66-годишната Карол Мидълтън разкри, че най-малката ѝ дъщеря, 37-годишната Пипа, се готви да стане майка за втори път. Медиите за първи път съобщиха новината в началото на декември.

„Надявам се да виждам семейството си по-често от миналата година, включително, разбира се, новия си внук“, каза Карол. „Искам да тичам (с децата) по хълмовете, да се катеря по дървета и да минавам през тунели на детската площадка. Докато мога, ще го правя. Готвим заедно, танцуваме, караме колелата си.“

Мидълтън добави, че винаги се е опитвала да бъде не само чувствителна баба, но и прекрасна тъща на съпрузите на дъщерите си – принц Уилям и Джеймс Матюс. „Ето защо всички сме все още близки. Връзката ни се подобри, когато децата ми се сдобиха със свои деца. Надявам се да съм се научила да бъда мъдра баба“, каза Карол.

Пипа и Джеймс вече са щастливи родители на 2-годишния Артър. Кейт и Уилям отглеждат 7-годишния Джордж, 5-годишната Шарлот и 2-годишния Луи. Близки до кралското семейство отбелязват, че херцозите на Кеймбридж мислят за четвърто дете. Кейт и Пипа имат по-малък брат Джеймс, който все още няма наследници.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари