IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мария Силвестър влезе в пилотската кабина на път за Занзибар

5 март 2021 15 00

В Африка са и Милен от „Игри на волята“, както и Михаела Филева

БГНЕС

Много от българските знаменитости посетиха през изминалата зима африканския остров Занзибар, който е част от Танзания. Сред тях бяха Андрей Арнаудов и Емануела Толева, а в момента там са Милен от „Игри на волята“, Михаела Филева и Мария Силвестър.

Мария е поредната родна звезда, която замина за острова с тюркоазено-сини води и плажове с бели пясъци. Синеоката брюнетка сподели с феновете си кадри от последната си дестинация в сторито си в Instagram. Тя качи и снимка от пилотската кабина на самолета, с който е пътувала. Силвестър написа: „Ако не бях себе си, щях да съм пилот.“

Чаровната актриса и телевизионна водеща обича да пътува по света и да опознава нови места. Преди две години тя посети Тайланд с приятеля си Михаил Пенев.

Победителят от втория сезон на шоуто „Игри на волята“ Милен също се намира в Занзибар заедно с красивата си половинка Нина. Лекарят от Мездра сподели доста снимки от екзотичното си пътешествие в Африка, като качи и кадър пред родната къща на Фреди Меркюри.

В началото на седмицата пък Михаела Филева публикува снимки от слънчевия остров, малко след като се появиха слухове, че българската попзвезда се е сгодила за гаджето си.

Освен заради красивата си природа, Занзибар се превърна в хит сред българските туристи и защото на острова няма противоепидемични рестрикции.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари