IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън и значението на татуировката ѝ „11 11“

13 март 2021 16 30

Актрисата разкри, че заедно с най-добрата си приятелка вече имат еднакви татуировки

Снимка: БГНЕС

Ето на това му се вика приятелство завинаги!

Преди няколко дни Дженифър Анистън разкри пред феновете си, че заедно с приятелката си Андреа Бендуеуолд вече имат еднакви татуировки, с които да затвърдят връзката си. По случай рождения ден на Бендуеуолд, 52-годишната актриса използва социалната мрежа Instagram, за да изрази любовта си.

Честит рожден ден на моята сестра от друга майка. 37 години и продължаваме. Най-доброто предстои“, написа Анистън върху снимка на двете. Тя също така сподели и кадър, на който се виждат две китки, на които е изписано „11 11“. По случай рождения ден на Анистън, Бендуеуолд също показа еднаквите татуировки на двете, като това накара много от феновете да се запитат точно какво означават.

Източник казва, че числото е много специално за Дженифър, която вярва в нумерологията и силата ѝ върху човешкия живот. „Числото 11 е специално за нея, защото това е рождената ѝ дата, както и рожденият ден на кучето ѝ Норман“, обяснява той пред списание People. Анистън беше стопанка на корги, което почина през 2011 година. Тогава тя направи първата си татуировка, като изписа името на домашния си любимец във вътрешността на крака.

Феновете бяха доста изненадани да видят, че Анистън има татуировка на китката, тъй като тя се опитва да я прикрива на екрана и на светски събития. Тя беше показана за първи път миналата година, когато Дженифър разговаряше с колежката си Лиса Кудроу за събитието Actors on Actors на Variety.

През 2019 година Анистън казва, че Андреа Бендуеуолд е най-старата ѝ приятелка, като на няколко пъти двете са били заедно на екран. Първоначално се съюзяват в „Приятели“ за един епизод, когато Андреа играе жена, която се опитва да открадне булчинската рокля на Моника. Сега, актрисите отново са в един и същи проект, като играят в “Сутрешно шоу“, където Анистън е водеща на сутрешно предаване, а приятелката ѝ е нейната гримьорка.

Бенудеуолд също не крие любовта си към Анистън, като през 2018 година заявява, че тя е нейната „близначка от друга майка, духовна сестра от години“. Тя допълва, че двете са приятелки от 14-годишни, като са пораснали и са научили много заедно. „Ти правиш света едно по-добро място и животът с теб е по-забавен. Благодарна съм, че те има“, пише Андреа по случай рождения ден на Дженифър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари