IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън се присъединява към клуба на блондинките

31 януари 2021 13 30

Звездата се появи с нова прическа

БГНЕС

Дженифър Анистън продължава снимките на новия сезон на The Morning Show. Звездата изненада феновете си с кадри от гримьорната, на които я виждаме с повече русо в косите.

„Ииии, ние се върнахме“, е написала актрисата, която е тв водеща заедно с колежката си Рийз Уидърспун и бе номинирана за награда „Еми“ заради играта си в драмата.

На селфитата звездата направо сияе до стилиста Крис МакМилън, който ѝ е направил небрежни къдрици и най-вероятно стои зад новия цвят на косата ѝ.

Доскоро 51-годишната звезда беше със съвсем нежни руси кичури, но ето че е решила да промени визията си през 2021 г. и да влезе официално в клуба на блондинките.

„Разкошно момиче“, „Невероятна“, пишат приятели на Анистън под снимките.

Въпреки че все още няма подробности кога ще тръгне вторият сезон на The Morning Show, феновете тръпнат в очакване да видят какво ще се случи с героинята на Дженифър Анистън. Заради разпространението на COVID-19, екипът трябваше да преустанови снимките за известно време и не успя да го пусне през ноември 2020 г., както бе посочено първоначално. Сега по всичко личи, че продукцията продължава.

Сериалът е вдъхновен от книгата Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV на Брайън Стелър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари