IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кайли Миноуг се е омъжила тайно?

10 март 2021 14 50

Попзвездата си пусна снимка с бяла дантелена рокля и букет от жълти цветя

БГНЕС

Кайли Миноуг предизвика слухове, че се е омъжила на тайна церемония за годеника си Пол Соломонс, след като сподели две свои снимки в Instagram, на които носи бяла дантелена рокля и държи букет от жълти цветя.

След като попзвездата качи кадрите, феновете ѝ в социалната мрежа веднага започнаха да се чудят дали пък сватбата вече не е факт.

52-годишната певица и 46-годишният изпълнителен директор на GQ се сгодиха по коледните празници, а неговата „развълнувана“ мащеха разкри това миналия месец.

Още в началото на тази година започнаха да се въртят слуховете, че изпълнителката на хита Spinning Around се готви да се омъжи за Пол в родината си – Австралия.

Кайли и нейният уелски красавец в момента се намират в Мелбърн, където всъщност се говореше, че искат да сключат брак, за да могат нейните роднини да присъстват.

Според твърдения в жълтите медии двамата са планирали скромна сватба в Мелбърн, защото нейните родители са възрастни и трудно биха могли да пътуват до Великобритания в настоящата пандемия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари