IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеймс Кордън се пошегува с Меган и Хари

14 март 2021 15 00

Комикът коментира по свой начин тайното им бракосъчетание

БГНЕС

Джеймс Кордън се разсърди на Хари и Меган, които не го поканили на тайното си бракосъчетание. Малко след интервюто им пред Опра Уинфри, комикът и тв водещ на The Late Late Show се пошегува, че си иска подаръка обратно.

„Ще ви кажа, че трябва да ми върнете тостера обратно! Той беше подарък за сватбата, не за „три дни преди подаръка за сватбата“, посочи той в ефир, коментирайки последната изява на известната двойка в медиите.

Кордън, който бе сред гостите на сватбената церемония на сина на принц Уилям и неговата избраница през май 2018-а, се зачуди какво би станало, ако той знаеше, че двамата вече са подписали. Може би, ако бе възразил, когато в църквата питат „Някой има ли нещо против този съюз да се състои?“, едва ли биха му отговорили, че го правят само за хората, а три дни преди това са имали интимна служба само двамата.

Комикът направи няколко възклицания от сорта на „Уоу“, с които да отбележи, че интервюто на Хари и Меган е било доста интересно.

Миналата седмица Джеймс Кордън повиши зрителската си аудитория, излъчвайки интервю с брата на принц Уилям. Той взе Хари с двуетажен автобус и двамата се разходиха с него из Калифорния, говорейки си за живота му след напускането на Великобритания и пиейки чай.

Още тогава съпругът на Меган Маркъл загатна, че средата в кралския двор е била токсична и е трябвало по-скоро да го напусне. Той посочи коя е първата дума на сина му и разкри, че е гледал „Короната“, като в сериала има голяма доза истина за живота на кралското семейство, но и някои неща, които са доста преувеличени.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари