IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дон Джонсън: Спрях да се грижа за дъщеря си Дакота, защото не искаше да ходи в колеж

15 март 2021 11 00

Актьорът има пет деца, най-известното от които е дъщеря му Дакота Джонсън

Снимка: Getty

Дон Джонсън е отказал да осигурява финансов комфорт на дъщеря си Дакота Джонсън, когато тя е била още тийнейджърка.

71-годишният актьор има пет деца от няколко различни жени – 31-годишната Дакота, 38-годишният Джеси, 21-годишната Грейс, 18-годишния Джаспър и 14-годишния Дийкън. Всички те е трябвало да следват едно и също правило, ако искат да останат на бащината издръжка. „Ако искаш да те осигурявам финансово, трябва да останеш в училище или да отидеш в колеж“, казва Джонсън пред Сет Майръс.

Към края на гимназиалното обучение на Дакота, актьорът отишъл при дъщеря си и я попитал в кой колеж иска да отиде. Нейните планове обаче били съвсем други и ученето спирало дотук. „Тогава ѝ казах, че ѝ спирам издръжката, но тя никак не беше притеснена и заяви, че все някак ще се оправи“, допълва Дон. Самата Дакота е уверила баща си, че няма за какво да се притеснява, но не е споделила повече детайли за това как смята да изкарва прехраната си.

Само три седмици след този разговор, Дакота получава роля във филма „Социалната мрежа“, като това се води големият ѝ пробив в Холивуд. Всъщност тя се появява на големия екран, когато е още на 10 години в Crazy in Alabama, където играе заедно с майка си Мелани Грифит. След пробива си, Джонсън успява да получи роля в Fifty Shades, How to be Single, Suspiria и Bad Times at the El Royale.

„Тя не ми се обажда за актьорски съвети. По телефона ми казва, че много иска да ме види, но в същото време има три проекта, които снима“, похвали се Дон Джонсън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )
Кико ( преди 3 години )
Браво на момичето! Да пукнат зависници те! Могат само да мечтаят за подобни збъднати мечти(и талант) разбира се!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар