IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След Меган Маркъл – искат Бритни Спиърс да гостува на Опра Уинфри

15 март 2021 09 00

Почитателите ѝ желаят певицата да разкаже истината за себе си

БГНЕС

След като принц Хари и Меган Маркъл разкриха всички тайни за британското кралско семейство, които пазеха, потребители на социалните мрежи се питат кой друг като тях би искал да гостува скоро на Опра Уинфри. Някои веднага дадоха предложение това да бъде Бритни Спиърс, за която последните месеци са доста трудни и подобно на известната двойка, върху нея също е оказван натиск, за да мълчи.

Премиерата на Framing Britney Spears през февруари – документален филм, в който се разказва за най-големите кошмари на певицата, насочи вниманието отново към психичното ѝ здраве. Макар да споделя постоянно в Instagram колко е щастлива, някои от най-големите ѝ последователи смятат, че тя има нужда от помощ и са готови да ѝ я дадат. Други пък тръпнат да научат по-пикантни подробности за това как кариерата и бракът ѝ се разпадат и как стига до момента, в който баща ѝ да стане неин попечител.

„Опра, нека следващият ти гост е Бритни“, „Сигурна съм, че тя може да я убеди да разкаже какво става с нея“, „Надявам се, че след това интервю Опра и Меган ще отидат до дома на Бритни и ще я освободят“, пишат потребители на Twitter.

Други пък коментираха, че скоро Спиърс не е давала интервюта и да застане пред Опра би било доста трудно, защото тя не може да взима сама решенията си и затова едва ли ще ѝ позволят да проговори пред камерите.

Наскоро гаджето на певицата – Сам Асгари, стана на 27 години. Той празнува заедно с изпълнителката в общия им дом, а по-късно разкри, че иска да има дете от нея. Това даде надежда на най-верните ѝ почитатели, че тя няма да остане сама и да завърши в психиатрична клиника.

„Когато сте щастливи във връзката си, искате да разкажете на всички за това, защото сте горди и искате да се похвалите, но все пак ненапразно това се нарича личен живот, така че е по-добре да запазите поверителността. Много внимавам и се опитвам да защитя личния живот и отношенията си“, посочва младото гадже на Бритни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари