IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Матю Макконъхи заменя Холивуд за Белия дом

12 март 2021 17 40

Актьорът смята да спре с кариерата си, за да се занимава с политика

Снимка: БГНЕС

След Кание Уест, още една известна личност смята да се пробва в политиката. Говорим за Матю Макконъхи, който наскоро обяви, че може да замени сегашната си кариера в Холивуд с такава в Белия дом.

Докато Макконъхи е познат на света с невероятния си актьорски талант, доказан във филми като Dallas Buyers Club, Magic Mike, How to lose a guy in 10 days и Sing, той съвсем скоро може да се оттегли от големия екран, за да се впусне в света на политиката. Това обяви самият актьор, който се появи в подкаста The Balanced Voice преди дни. Добави, че смята да се кандидатира за губернатор на родния си щат Тексас.

„В момента си мисля каква е моята водаческа роля. Смятам, че има някои неща, които мога да споделя и с които мога да образовам хората“, споделя Матю. Той заяви, че обмисля сериозно възможността да се впусне в следващите избори, които трябва да се проведат през 2022 година.

През ноември носителят на „Оскар“ отново намекна за подобно решение, като заяви, че все още не знае какво е бъдещето му. „Всъщност, то няма да зависи от мен. По-скоро ще зависи от другите хора. В момента политиката ми изглежда като провален бизнес план. Когато тя отново влезе в правилния път, може да се поинтересувам от нея“, каза актьорът пред CNN.

За момента обаче Матю все още има работа в Холивуд. Неговият глас ще се появи в продължението на Sing, като ще озвучава героя Бъстър Луна. Извън филмовата си кариера той е известен и със своите най-различни филантропски дейности. По време на пандемията, заедно със съпругата си Камила Алвес, доставиха 80 хиляди маски на жители на град Остин. Семейството също така се присъедини и към виртуалната игра на бинго в дом за възрастни хора.

Двойката, която в същото време работи и по собствената си фондация Just Keep Livin, наскоро разкри как възпитава децата си. „Понякога да обичаш децата си, означава да им дадеш това, което искат. Друг път обаче означава да им покажеш по-твърдата си страна“, казва Матю. Той допълва, че много заможни хора често глезят децата си със скъпи играчки, но не им дават това, от което наистина се нуждаят – любов и грижа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари