IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ейми Шумър разкри защо не давала на баща си да вижда внучето

21 март 2021 12 00

Тя се срещна с него след 1 година раздяла

БГНЕС

Ейми Шумър е горда майка на малкия Джийн, който вече е на почти две годинки. Малко след като Меган Маркъл обяви, че очаква първото си дете, тя се пошегува, като направи колаж с нейна снимка с Хари. Но на техните лица постави своето и това на съпруга си Крис, с което потвърди официално, че е бременна. Днес актрисата се вълнува от коментарите след интервюто на своята колежка пред Опра Уинфри. Подобно на нея, тя също не се е виждала с баща си от дълго време, но има друга причина за това.

Само преди дни тя отбеляза една година от пандемията и също толкова, откакто не е ходила на гости на баща си Гордън. Но преди да си помислите, че двамата са скарани, ще ви кажем, че има друго основание за това. Заради пандемията, Ейми не смеела да ходи с детето при него, за да не го зарази.

Сега, след 12 месеца раздяла, Шумър най-сетне отбеляза в Instagram:

„Голям ден. Първото истинско посещение на баща ми от една година“, посочвайки, че е изключително щастлива от това, че всичко е наред.

Миналия месец актрисата разкри, че е видяла татко си, но отдалече, поради въведените мерки. Преди това, малко след като в САЩ бе въведен локдаун, тя сподели своя снимка с Джийни, на която се виждаше как държи транспарант с текст:

„Здравей, дядо! Обичаме те!“.

Тъй като бащата на комедиантката има множествена склероза – автоимунно заболяване, тя изтърпяла да бъде далеч от него цяла година.

От началото на пандемията до момента, Шумър намери време за стартирането на кулинарно шоу заедно със съпруга си, тя бе и голям поддръжник на Джо Байдън по време на кампанията му. Освен участията си онлайн, които имаше през последните месеци, тя се фокусира върху отглеждането на своето момченце. В серия от публикации звездата не крие хаоса в къщата ѝ и това, че справянето с домакинската работа е сякаш „несбъдната мечта“ за много майки като нея.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари