IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралица Елизабет II – обидена от интервюто на Меган Маркъл и принц Хари

20 март 2021 15 00

Тя е имала много топло отношение към внука си

Снимка: БГНЕС

Елизабет II се намира в трудно положение, опитвайки се да разбере как може да възстанови репутацията на семейството си след скандалното интервю на принц Хари и Меган Маркъл пред Опра Уинфри.

Херцозите откровено казаха какво ги е накарало да се откажат от задълженията си и обвиниха роднини от кралското семейство в расизъм поради коментари относно цвета на кожата на бебето Арчи. Според близки до кралското семейство, кралицата не е гледала интервюто, но асистентите „внимателно са я информирали“ за всичко казано.

„След интервюто тя почти нямаше време за себе си, непрекъснато провеждаше срещи, за да предотврати кризата – каза източник пред Us Weekly. Кралицата винаги е имала специално отношение с Хари и се е грижела за него, така че тя е невероятно обидена и шокирана, че се стигна до това. Тя се опитва да разбере ситуацията и да погледне от гледна точка на Хари, но ѝ е трудно да понесе обвиненията, отправени от него и Меган. Интервюто нанесе сериозни щети на кралското семейство“, отбелязва източникът.

Елизабет II коментира ситуацията в лаконично изявление, публикувано от Бъкингамския дворец няколко дни след премиерата на интервюто. Другите членове на кралското семейство засега мълчат. Единствено принц Уилям не успя да сдържи емоциите си по време на неотдавнашното си излизане със съпругата си Кейт Мидълтън.

Тогава той категорично заяви, че в кралското семейство няма расисти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари