IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хилари Дъф: Синята коса не значи, че ще имам момче

25 март 2021 09 00

Актрисата говори откровено за своето трепетно очакване на бебето

IStockphoto/БГНЕС

Новият цвят на косата на Хилари Дъф не означава, че тя очаква момче. Това обяви самата актриса, говорейки откровено за бременността и своето трепетно очакване. Пред подкаста Informed Pregnancy тя разкри, че все пак се надява да има още един син.

„Знам, че синята коса изглежда така, сякаш знаем пола, но наистина не го знаем“, коментира звездата.

Дъф, която има момче (9 г.) и дъщеря (2 г.) от двама различни мъже – Лука Комри и Матю Кома, признава, че с второто срещнала трудности и предпочита да не ражда още една дъщеря.

„Всъщност, аз малко се страхувам да имам още едно момиче, защото с Банкс беше трудно. Тя беше твърдоглаво бебе, но е страхотна сега“, обясни тя.

Холивудската звезда разказа, че всичките ѝ роднини смятат, че ще има момче, а последователите ѝ в социалните мрежи постоянно питат за пола на бебето и коментират формата на корема ѝ. В един момент това ѝ дошло твърде пресиращо.

„Честно казано, просто казвам момче“, добавя Дъф, която сама казала на своя лекар да не ѝ съобщава пола. Сега, когато ѝ остава още малко до раждането, тя има усещането, че ще дари половинката си със син, след като му роди „малка принцеса“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари