IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тервел Пулев чака трето момче

24 март 2021 17 28

Половинката му Диана ражда съвсем скоро

БГНЕС

Тервел Пулев ще става отново татко. Боксьорът обяви в профила си във Facebook, че той и половинката му очакват трето дете, при това отново момче. С тази новина той изненада приятно последователите си и дори уточни кога ще се роди бебето.

„В последния 12-ти рунд се намира нашето семейство, ако приложим професионалната боксова терминология за фазата от бременността на моята половинка в живота“, написа щастливият татко.

Братът на Кубрат Пулев изтъкна, че третият му наследник е плануван да проплаче на 25-ти март, при същия лекар, изродил и сина им Аспарух през 2016 г.

„Слабо е да кажа, че изключително много се вълнуваме...“, написа още той.

Тервел Пулев, който имаше нелека година и дори на два пъти бе доброволец в болница, където помага на лекарите на първа линия, се надява всичко да е наред с бебето и то да се роди живо и здраво. Екипът ни му го пожелава!

Боксьорът и бившата волейболистка Диана Ненова имат и 12-годишно момче на име Калоян. Той и по-малкото му братче, с които са се снимали на ринга, са в трепетно очакване на най-новия член на семейството.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари