IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт дари 50 хиляди долара на семейство, загубило свой близък

26 март 2021 15 00

Изпълнителката и майка ѝ помогнаха на пет дъщери, чийто баща е загубил битката с коронавируса

Снимка: БГНЕС

Тейлър Суифт и майка ѝ решиха да помогнат на нуждаещо се семейство.

31-годишната изпълнителка и 63-годишната ѝ майка Андреа са изпратили 50 хиляди долара към благотворителната сметка на жена и нейните пет дъщери. Семейството, което е от Мемфис, наскоро е загубило мъжа в къщата след усложнения от коронавирус. Съпругът и баща Теодоси е починал през декември 2020 година, а приятелите на шестте дами са създали фонд за набиране на средства.

Една от приятелките на Вики и нейните дъщери – Декуанда Смит – потвърди пред E!News, че Тейлър и майка ѝ са направили щедрото дарение. Съпругата на Теодоси заяви, че е изключително благодарна на всички, които са се включили в кампанията и добави, че Тейлър и Андреа са много мили и щедри. „Оценявам и картичката, която ми изпратиха, тя стопли сърцето ми. Пътят пред нас със сигурност няма да е същият без Теодоси, но всеки ден се надявам, че мога да възпитам децата си да бъдат великодушни и грижещи се за другите“, казва Вики пред E!News.

Първоначалната цел на благотворителната акция е била 50 хиляди долара, което означава, че подаръкът от Тейлър и майка ѝ е успял да премине тази граница. Според E!News, в сметката на семейството вече има над 60 хиляди долара. Декуанда Смит пише в описанието на страницата, че е открила сметката, за да осигури финансово облекчение на семейството. „Бащата на Алиса, Аная, Азия, Али и Арая ще им липсва на закуска, на игрите на шах, на бала, на рециталите, на завършването, на влизането в колеж... и на сватбите им“, допълва Декуанда.

Щедрото дарение не е първо за Тейлър. През август 2020 година тя изпрати 30 хиляди долара на великобританката Витория Марио, която не можеше да си плати таксите за университета. „Витория, попаднах на твоята история в интернет и съм вдъхновена от желанието и отдадеността ти към учението. Искам да покрия сметките ти. Успех във всичко“, написа Суифт.

Освен с голямото си сърце, изпълнителката може да се похвали и с множество музикални награди, като само преди месец прибра четири „Грами“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари