IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл приготви домашен пай за жените от Чикаго

5 април 2021 10 50

На фона на милия жест, принц Албърт с критики към нея и принц Хари

Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл приготви нещо сладко, за да отбележи месеца на жената. Тя се включи късно в празненствата, тъй като оставаха само няколко дни от март, месеца, в който се честват исторически постижения, осъществени от дамите по целия свят.

Все пак, по-добре късно, отколкото никога. И макар със закъснение, Маркъл се справи доста добре със задачата да зарадва жените от Чикаго. Жестът на актрисата беше насочен към организацията World Center Kitchen, която се похвали в социалните мрежи за работата си с бившата херцогиня. От публикацията в Туитър става ясно, че Меган е приготвила домашен лимонов пай, като е използвала лимоните от градината си в Калифорния.

„Надявам се да харесате това, което съм ви направила. Малък жест на благодарност от нашия дом за вашия“, написала Меган в писмото, изпратено заедно със сладкиша. Щастливите получатели са няколко жени, които са работили заедно с благотворителната организация Archewell за осигуряването на храна на нуждаещи се хора по време на пандемията.

Изненадващият сладкиш е начин Меган и Хари да почетат Месецът на жената. „По този начин се надяваме да покажем, че когато всички участваме, независимо колко големи са действията ни, винаги има промяна. Всеки един от нас може да помогне“, пишат двамата в писмо. От началото на пандемията организацията World Center Kitchen е успяла да осигури близо 500 хиляди ястия само в Чикаго. Меган Маркъл има дълбока връзка с града, като е прекарала студентските си години в „Северозападния университет“, където получава двойна диплома по театър и международни връзки.

Лимоновият пай не е първият сладкиш, който съпругата на принц Хари прави. По време на посещението си в Австралия през 2018 година, тя занесе бананов хляб, който сама е приготвила. Тя също така беше и една от движещите сили за създаването на готварската книга Together: Our Community Cookbook, в която се съдържат рецепти на група жени, чиито домове бяха засегнати от огромен пожар.

Меган Маркъл,

Снимка: БГНЕС

На фона на милия жест към дамите в Чикаго, Меган и Хари получиха поредната си доза критики за интервюто си с Опра Уинфри. Този път те дойдоха от принц Албърт от Монако, който намира действията на двойката за неуместни. Той допълва, че разбира напрежението, под което са били поставени двамата, но смята, че такива разговори трябва да се водят само в семейството, а не пред целия свят.

„Малко ме подразни. Разбирам ги донякъде, но не смятам, че това беше правилната платформа за споделяне на подобни детайли“, казва Албърт пред BBC. Принцът заяви, че желае всичко най-добро на семейството и се надява нещата при Меган и Хари да се наредят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари