IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Горчиво – женени ли са Джиджи Хадид и Зейн Малик?

30 март 2021 17 50

Колежка на певеца намекна за това

БГНЕС

Женени ли са Джиджи Хадид и Зейн Малик? Това се питат фенове на известната двойка, след като колега на един от двамата намекна в социалните мрежи, че може да са сключили брак тайно. Ингрид Майкълсън, която е дуетна половинка на певеца и автор на текстове, заяви в Instagram, че той е „женен“.

Моделът и изпълнителят станаха родители през септември миналата година, но нито те, нито някой от семейството и най-близките им приятели е коментирал дали са сключили брак преди раждането на малката Кай.

Разкривайки как със Зейн са заснели клипа към парчето To Begin Again, Ингрид подметна, че колегата ѝ доста се е променил откакто е женен.

„Зейн не прави неща, които не иска да прави, а фактът, че е направил тази песен, много ме ласкае“, обясни певицата, която пусна дуетното парче с Малик на 16 март.

Много от потребителите на социалните мрежи смятат, че Майкълсън просто иска да каже, че Зейн е обвързан и не е същият музикант, който беше преди да започне връзка с Джиджи. Други пък настояха тя да обясни дали наистина той е женен.

След като певицата „бе залята“ със съобщения и молби да потвърди това, което е казала, самата тя обяви, че се е изразила погрешно и се извини на почитателите си.

„Говорех за новата си песен с участието на Зейн... и може да съм казала, че е женен. Но той не е“, поясни тя.

„Той не е женен. Съжалявам, съжалявам“, обърна се тя специално към феновете на Малик и Джиджи.

Хадид и нейната половинка пазят ревниво личния си живот. Едва четири месеца след появата на тяхното момиченце, те разкриха как са го кръстили. 25-годишният модел просто смени част от информацията си в Instagram, написвайки, че е „Майка на Кай“.

И докато едни се чудят дали Джиджи има брачна халка, други не спират да коментират колко много ѝ отива новият цвят на косата. В серия от публикации младата майка показва какъв цвят ще доминира в косите този сезон.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари