IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стана ясен полът на първото дете на Ема Стоун

30 март 2021 17 40

Засега актрисата пази детето далеч от светлината на прожекторите

Снимка: Getty

Ема Стоун получи най-важната роля в живота си – майчинството.

Актрисата и съпругът ѝ Дейв Маккери, с когото се ожениха тайно през 2020 година, официално станаха родители. Според източници, близки до двойката, бебето е момиченце и се е родило преди няколко дни. Имайки предвид обаче това как двойката ревностно пази личния си живот, едва ли скоро ще видим лицето на детето или пък ще научим неговото име.

През януари източник сподели, че Ема и Дейв ще стават родители и нямат търпение да започнат живота си като семейство. „Тя винаги е искала да бъде майка. Има късмет, че е у дома по време на бременността си и няма да прекарва дълги часове на снимачната площадка“, добавя близък на двойката. Според него, Ема и Дейв са прекарали по-голямата част от деветте месеца в дома им в Малибу, където са се наслаждавали на океана и са били колкото се може повече на открито, без да осъществяват контакт с други хора.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @davemccary

През януари новината за бременността беше и официално потвърдена, след като Стоун беше забелязана с наедрял корем докато се разхождаше из града. „Тя обича да прави дълги разходки около къщата си“, казва източник пред E!News. През 2018 година актрисата признава пред Elle, че е готова да започне нова глава от живота си.

„Перспективата ми за децата се промени с напредване на годините. Като тийнейджър мислех, че никога няма да се омъжа или да стана майка. Сега, когато съм по-голяма, искам да се омъжа и да имам деца“, казва тогава Стоун. Всичко това се превърна в реалност, след като тя каза „Да“ на Дейв Маккери миналата есен. Двамата организираха малка церемония, която беше напълно съобразена с рестрикциите около коронавируса.

Сватбата беше година след официалната новина за годеж. През декември 2019 година Дейв сподели снимка, на която сегашната му съпруга гордо показва пръстена си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари