IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ема Стоун, това ти ли си?

18 февруари 2021 08 30

От Дисни пуснаха и първия трейлър на филма „Круела“

Снимка: БГНЕС

Ема Стоун, това ти ли си?

Носителката на „Оскар“, която очаква първото си дете, се е променила до неузнаваемост за ролята си на Круела де Вил за новия филм „Круела“, който се очаква да бъде пуснат по Дисни през май. Този път лентата няма да е анимационна, а игрална и ще разказва за живота на един от най-мразените персонажи в детските филмчета.

Първият трейлър вече е пуснат, като от Дисни ни зарадваха и с официален плакат на филма. На него 32-годишната Стоун е с черно-бялата прическа на Круела, а описанието към снимката гласи „Здравей, зъл свят“. През август 2019 година по време на събитието „D23“ от анимационната компания пуснаха първа снимка на новата Круела де Вил. Тогава Ема беше заснета в кожено яке, разхождайки три далматинеца. Актрисата заяви пред публиката, че лентата ще разказва историята на самата Круела и как тя е станала толкова зла.

Феновете на филмите „101 Далматинци“ и „102 Далматинци“ сигурно помнят, че Глен Клоуз влезе в ролята на Круела през 1996 и 2000 година. За миналогодишния Хелоуин актрисата напомни за персонажа си, като се облече в черно палто, сложи си черно-бяла перука, далматинести уши, червени ръкавици, черен маникюр, а в ръката си държеше червена сламка, която напомня за цигара. Тя дори включи инструкции как феновете ѝ могат да постигнат същата визия.

„Круела у дома: Червена сламка=държач за цигара. Червени ръкавици с черни нокти=черни ръкавици с пръсти под червени ръкавици с отрязани върхове, Леопардов шал=шал от силк, уши от далматинец=от местния маскараден магазин, палтото=от гардероба ми за филма Съпругата“, написа Клоуз. Тя допълва, че за грима си е използвала бебешка пудра, защото не е имала толкова светла основа.

Сега обаче Ема Стоун поема щафетата и вече можем да я видим в новия трейлър на "Круела". В него научаваме повече за героинята и как тя започва война с Баронесата, в чиято роля ще влезе Ема Томпсън. В краткия клип Круела казва, че още от малка е разбрала, че е различна от всички останали. Това не им се харесало и те започнали да я смятат за луда. "Но новият ден носи нови възможности. И аз съм готова да заявя позицията си. Каква е поговорката? Аз съм жена, чуйте ме как крещя", допълва Круела във видеото. 

Действието в новия филм „Круела“ ще се развива през 1980 година в Лондон и ще разкаже цялата история за познатия ни злодей. Освен Ема Стоун, на екран ще видим Ема Томпсън, Пол Уолтър Хаузер, Джоел Фрай и други. Очаква се лентата да бъде пусната на 28 май 2021 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари